BH motor píše:hlava s tym nic nema. to je dane hlavne tvarom vacky v cerpadle... myslim
Vačka je originál TDS, už jsem to probíral s člověkem od bosche a pravděpodobně je to tvarem zalévacího otvoru v hlavě čerpadla. Příští týden budu chytřejší
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
BH motor píše:hlava s tym nic nema. to je dane hlavne tvarom vacky v cerpadle... myslim
bjukemen píše:to oldaf:
ty to maš zmerane už alebo ešte nie,kukamže turbo ti klaklo to si kolko na nom fukal.?...
Zjistoval sis, jaky tlak to tlaci v serii pri jakych otackach? Kolik je to TDSo schopny tocit otacek?oldaf píše:GT3271S Nissan obsah 5,9
No, porovnani s OM606 se mi zda ponekud ne moc stastne, protoze je treba si uvedomit, ze OM606 je 24 ventil, zatimco pokud se nepletu, TDS ma na valec ventily jen dva. Navic, aniz bych Te chtel podcenovat, nemyslis tim mimochodem aplikaci GT42 v kombinaci s nejakym kompresorem? Tam totiz vzduch odsporu, ktery pomaha vytvorit spaliny pro rozbehnuti takoveho "macka" dodava kompresor. Bez nej by byl nabeh GT42 podstatne horsi. Defakto to funguje jako twinturbo.oldaf píše:To vůbec neřeším jestli je nebo není stejné, turbo mám doma, na svody pasuje bez uprav. Takže ho tam dám a buď to pojede nebo nepojede. Pokud se na OM606 dá roztočit GT42 tak snad tohle maličký turbo roztočím taky.