Bliknutí kontrolky EPS (ASR) při startu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bliknutí kontrolky EPS (ASR) při startu
Dobrý den, jsem uživatelen Octavia II 1.9TDI PD (77kW) a Octavia I 1.9 TDI (74kW). Při startu studeného motoru při teplotách pod -5°C pozoruji u obou motorů probliknutí (1-2s) kontrolky EPS (ASR) a to i pokud se zapne žhavení. Při startu již zahřátého motoru to nedělá. Je to normální nebo je to signalizace nějaké závady (diagnostika na čidle Garmin nehlásí žádný chybový kód).
Jo tyhle pojistky.
No co se týká čidla Garmin EcoRoute HD, tak je možné pomocí něho se podívat a smazat pouze na nějaké základní chyby. Ještě jsem tam nic neměl. Je to opravdu jen jaksi "hoby" udělátko k GPSce.
Ale že to dělá na obou autech při stejných podmínkách.????
Zkusím se ráno mrknout na startování kolegů a uvidím
No co se týká čidla Garmin EcoRoute HD, tak je možné pomocí něho se podívat a smazat pouze na nějaké základní chyby. Ještě jsem tam nic neměl. Je to opravdu jen jaksi "hoby" udělátko k GPSce.
Ale že to dělá na obou autech při stejných podmínkách.????
Zkusím se ráno mrknout na startování kolegů a uvidím
Tak jsem nechal auto do rána na nabiječce a skutečně nic nebliklo, ikdyž byl o 5°C větší mráz (-20°C) než včera. Pocitově aji auto líp chytlo. Takže v mém případě je to baterkou, ikdyž baterka točí dobře, zřejmě dojde k většímu podpětí v síti, což má za následek ono bliknutí. Díky za navedení, normálně by jsem tomu nevěřil
-
- Přispěvovatel
- martinsidlo
- Aktivista