Padla mi nafta V6 tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já mám 1,9 PD AUY a dělá mě to stejné psí kusy jako tady popisujete. Když auto postavím i mírně čumákem nahoru, tak druhý den většinou motor chytne, zakašle a chcípne. Pak to musím držet pěkně dlouho, než chytne. Chvilku pokašlává, ale nakonec chytně. Mohlo by to dělat i to čerpadlo v nádrži, že by dalo malou dávku nebo že by už nemělo dostatečný tlak? V tomhle počasí mě to rve srdce, když ten motor musím tak trápit. Nevíte někdo, jaký tlak by to čerpadlo mělo mít???
VW Sharan, AUY, 2003
to vypadá že máš tandem bez nafty.. někde ti to padá.. zkontroluj si zpětný ventil.. i když máš podavaci čerpadlo tak ti to hned nechytne.. ja ho mám a když jsem měnil tandem tak jsem startoval na po 4x kratšími starty je to lepší protože podle mě když se startuje tak to podavací čerpadlo netlačí.. sepne při otočení klíčku a po nastartování auta.. pokud se pletu tak mě opravte.. takže doporučuji více kratších startu než to trapit buh vi jak dlouho..
polo 1.4tdi AMF
Já nemyslel, že to držím celou tu dobu, taky startuju na několikrát. Ale je slyšet, že je to bez nafty a motor točí naprázdno. Pak začne pokašlávat až chytne. Měl jsem průhednou hadici za filtrem k tandemu a žádný vzduch v ní nebyl. Právě řeším, jestli ně to čerpadlo v nádrži natlačí dost nafty.
VW Sharan, AUY, 2003
Milos: závada odstránená chyba bola jednoznačne v netesnosti toho spatneho ventylu na palivovom filtry. koli tomu spadla nafta ked som stal cumakom hore. Dal som novy filter a novy ventil a ide to ako hodinky v priehladnej hadici žiadne bublinky.Novy ventyl šiel ťažko nasadiť na ten filter stary lahučko. Dik za radu.
Inak ja tankujem na Tescu 6 rokov. čaute
Inak ja tankujem na Tescu 6 rokov. čaute
Hoši, tenhle ventil má i a4 b5? řešim podobnou věc a mam od kámoše objednanej novej filtr, takže bych vyměnil i tohle
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Není to náhodou toto? http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... DtVnEllq1k
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno