Typový list 17" ALU

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jmanych
Nováček
Odpovědi: 0

Typový list 17" ALU

Příspěvek od jmanych »

Dobrý den,

nebyla by tu dobrá duše, která by mi poskytla typový list na jakákoliv 17" ALU kola ATS s povolenou zastavbou do VW T4 7DBX0ACV. Koupil jsem auto z bazaru s ALU 17" a až nyní při 3 TK si tam všimli, že tam celou dobu jezdím na kolech nezapsaných v TP a dali technickou pouze na 1 měsíc a chtějí to doplnit.
INFO DISKY:
ATS Exclusive Line U807.KY
KBA 45586
8jx17H2 ET35

PNEU:
225/55 R17 97H

Disky pro toto vozidlo jsou schváleny ve zkušebně TUV ale u nás chtějí pro zápis typový list, který nemám. Stačil by na nějaký jiný typ disků se stejnými parametry, pak změnit potřebné údaje a hurá na STK a úřad.

Děkuji.

S přáním hezkého dne Jaroslav Manych
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

jsem ti psal že musíš zažádat dovozce nebo prodejce. pochybuju že má tady někdo navíc. ale jinak někde daj i zdarma
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
kutill23
Přispěvovatel

Příspěvek od kutill23 »

Projdi si to tady http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=74&t=61534 je tam někde nevyplněný typák na 17, musel by sis ho, jak píšeš upravit.. nebo zkus napsat tady- http://www.autokola.cz/index.php -nahoře je kolonka typové listy. myslím, že za to chtěli 500 peněz..
Bora Kombajn 03' ARL všechnohrab, a nově youngtimer Audi 80 Avant TDI v plné polní
mr.freezer
Přispěvovatel

Příspěvek od mr.freezer »

ako je to na slovensku??? ked som daval 17ky na octaviu.. isiel som najprv pobehat po pneu servisoch.. kde mi povedali ze za 60 euro mi spravia typovy list... isiel som na mestky urad, odbor dopravy... a tam mi to pan povedal nasledovne, citujem: "mate uz maly technicky? ak ano, tak ja by som sa na to na Vasom mieste s prepacenim vysral... my Vam vydame na zaklade typoveho listu potvrdenie, s ktorym idete na policiu, tam Vam to zapisu do velkeho technickeho, ale maly Vam nechaju stary, takze v malom nemate ziadny zapis o rozmeroch kolies a ziadny policajt si nebude cez centralu zistovat, ci mate vo velkom nieco zapisane...." tak som pocuvol a vysral som sa na to... 17 su uz na aute druhym rokom.... vela krat policajna kontrola... obdivovali kola a nepovedali ani jedno slovo... dokonca som mal buracku... ani policajti ani poistovak nic nepovedali... takze tak..
Škoda Octavia I Elegance, 1,9 TDI ASV

Seat Ibiza 6k2 1,9 TDI 66kw AGR, 17" AEZ Bimo, BREMBO MAX 280mm+239mm,VA, S764, soft by Tuning-RC, VR6 prítlačák...KPOWER cca 165PS 360NM... vo vyvoji

VW Caravelle T5 2,5 TDI 4motion
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

mr.freezer píše:ako je to na slovensku??? ked som daval 17ky na octaviu.. isiel som najprv pobehat po pneu servisoch.. kde mi povedali ze za 60 euro mi spravia typovy list... isiel som na mestky urad, odbor dopravy... a tam mi to pan povedal nasledovne, citujem: "mate uz maly technicky? ak ano, tak ja by som sa na to na Vasom mieste s prepacenim vysral... my Vam vydame na zaklade typoveho listu potvrdenie, s ktorym idete na policiu, tam Vam to zapisu do velkeho technickeho, ale maly Vam nechaju stary, takze v malom nemate ziadny zapis o rozmeroch kolies a ziadny policajt si nebude cez centralu zistovat, ci mate vo velkom nieco zapisane...." tak som pocuvol a vysral som sa na to... 17 su uz na aute druhym rokom.... vela krat policajna kontrola... obdivovali kola a nepovedali ani jedno slovo... dokonca som mal buracku... ani policajti ani poistovak nic nepovedali... takze tak..
tak tomu se říká štěstí!!!!!!! Mě porazila bába skutra a první co pojištováka zajímalo tak rozměr pneu a když sem se ho ptal proč to tak zkoumá tak mi řek že kdybych tam měl něco jiného tak nemusí plnit ......
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já stím typákem měl taky problém a ofocený na stk nechtěli,

udělal jem to tak že jsem si pujčil normál kola a časem vše doladil ;)
chuckee
Přispěvovatel

Příspěvek od chuckee »

Koupil jsem 17" kola na oct II a nemám k nim typový list. V technickém průkazu mám 17ky napsané, ale mají jiné et a šířku. To bych ani neřešil stejně na STK a pojištovny(když se něco stane) kontrolují jen pneu. Na kola jsem koupil pneu 205/50 R17. Ty zapsané nemám. Neví někdo jak se dají zapsat jen pneu na jakože originál 17ky kola?
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“