Milik607 píše:To znám,kolikrát jedu že ,,úplně vypnu" a šíleně si to užiju,a pak když z toho vylezu,klepu se celej ale úplně nadšenej,a pak když v noci přemýšlím,když nemůžu spát,a přehrávám si to v hlavě tak nemůžu uvěřit tomu jak kurevsky hazarduju,všude stromy,ted jeden skok do zatáčky přes horizont a teď třeba na ledě jedu po silnici kterou mám naježděnou stejně rychle jak po suchým asfaltu...a když předjíždím auta který jedou 50 a já 130 tak si musej asi slušně mlátit na čelo.......každopádně taky si chci ze začátku vyzkoušet nějaký hobíky nebo něco,láká mě to,a sedět v tom kokpitu,to je něco uchvacujícího a to že se člověk může rozsekat jde úplně jinam....
tve sorry ale tohle na normální silnici nepatři, bud by ti měl dát někdo na budku a nebo si dáš sám .) takovýhle závodníčků už bylo a nikdy to neskončilo dobře... Když chceš jezdit jako prase (tomuhle co tu pišeš neřikam zavodení) tak si to dělej někde mimo provoz, to že to máš naježděný neznamená že tam nebude někdo stát s poruchou atd..
Už jsem na tohle asi starej a nemam pochopení