nezavislé topení-kam s ním

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gandalf77
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od gandalf77 »

najmis píše:Já ho narval mezi nápravnici a vanu motoru... :D Taky mrtě místa všude... ;) Jinak eventuelně nejvíc místa je asi mezi chladičema a výstuhou..tam ale přijde velký IC tak sem ho narval dolu no.Obrázek
Díky moc za inspiraci.S tím místem je to děs.Co jsem se díval u mě,tak jak píšeš mezi chledič a výstuhu,tak tam ho nedam a hlavně sebemenší náraz,a odnesou to chladiče a topení.Co jsem měřil,tak se vejde mezi motor a budku karoserie na spolujezdcovu stranu,jen budu muset nechat upravit hadice od klimy, stejně někde uchází a budu ji muset nechat opravit.A mezi nápravnici a vanu,jak píšeš,by to aji šlo,ale asi tam už nedám plastový kryt motoru.Tobě se tam vleze ten kryt,nebo jezdíš bez něho????
Každopádně to ještě prověřím a nechám se inspirovat.Hlavně to bude méně náročný jako to montovat za motor.To bude teprve porod :-D
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

Za 200kc ti neham ten original webasto plechovy dzak z kereho to najmis delal...
gandalf77
Nováček

Příspěvek od gandalf77 »

kemar píše:Za 200kc ti neham ten original webasto plechovy dzak z kereho to najmis delal...
Celkem bych ho aji bral.Můžeš mě poslat prosí na mail ,Petr.Loub@seznam.cz
fotku toho držáku a kontakt na tebe?A domluvíme se.Předem díky
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Dopředu se musí vejít,když tam lze namontit velký IC Pravda s tím poškozením..jen jsem zmínil mořnost kam to lze dát..jinak já viděl webasto ve Fábce na stěně jen 1x a měl to naproti řidiči za trubkou sání motoru.U tohodle řešení se mě zas moc nelíbí že je pak topení tělem asi 5cm od svodu s turbem...a tam asi není moc teplo... ;)
Dekl na spodku nemám sice na něm musela proběhnout malá uprava,ale zatím nemám pořešenej 100% výfuk tak jezdím bez něj.Jinak mě osobně po tel. říkal technik z Webasta že na pár Fábek ho dávali dolu a dekl bez uprav šel dát.Kdyžtak předělám držák topení..ted ho mám ze spodu na nápravnici a právě v tom místě dosedá jinak plast. dekl.Hold homemade montáž..ale tak držák už je prkotina..prdel je spíš vyrobit trubky s nějakým držákem aby to tam jen tak neplandalo navíc v blízkosti poloosa,stabík..říkám..taky super práce a místa... :D
Jirka800
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka800 »

uvažuju o koupi topení a při tom přemýšlím jestli to má vubec smysl na oct.I tdi, je tam vůbec někde místo pro něj?případně jak je složitý zapojení ...nebo lehká demolice?
Octavia TDI 81KW 1999 AHF
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

patří do prostoru levý spodní roh předního nárazníku
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

gandalf77 píše:
kibi píše:zde si dával Najmis webasto do Fabky...je tam pár foto, tak snad to pomůže pro názornost ;)

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s ... 588&st=160
Nevím proč mi je to nechce zobrazit,ale foto by pro názornost moc pomohlo. ;)
Bylo by možné prosím mi je když tak poslat na, Petr.Loub@seznam.cz
Předem díky ;)
Musíš se /registrovat / přihlásit , na octaviaclubu , jinak ti fotky nepůjdou.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

gandalf77 píše:
kibi píše:zde si dával Najmis webasto do Fabky...je tam pár foto, tak snad to pomůže pro názornost ;)

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s ... 588&st=160
Nevím proč mi je to nechce zobrazit,ale foto by pro názornost moc pomohlo. ;)
Bylo by možné prosím mi je když tak poslat na, Petr.Loub@seznam.cz
Předem díky ;)
Zaregistruj se a přihlaš a můžeš prohlížet.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

a o kolik se asi zvedne spotreba s tym Webastem pri zimnim provozu ? :?
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
pepem
Přispěvovatel

Příspěvek od pepem »

najmis píše:Já ho narval mezi nápravnici a vanu motoru... :D Taky mrtě místa všude... ;) Jinak eventuelně nejvíc místa je asi mezi chladičema a výstuhou..tam ale přijde velký IC tak sem ho narval dolu no.
pekne, len jedna poznamka
ten filter\tlmic nasavaneho vzduchu nie je moc stastne umiestneny,
vnutri filtra je molitan, prskne tam voda, molitan sa napije, zamrzne a dokuril si pokial sa to neroztopi/nevyschne
pepem
miles
Nováček

Příspěvek od miles »

Chci dát do Golf III Variant 98r. Climatronic , motor ALE - Webasto typ C z
Okty II , kde je taky klimatronik , Webasto je kompletní , vč. dálkáče , chci se zeptat jestli to tam vůbec půjde a kam , a zda existuje nějaký plán na montáž ap.
dikec
Golf III Variant 1.9 Tdi 66kw, ALE. EGR - Off, VIF
Golf IV Variant 1.9 Tdi 66kw. ALH, EGR - Off, VIF
Š. Forman 1.3 karb., LPG - dělník
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Vse bylo ve fazi velkyho experimentu...:)Brzy sem mu nasel suchy misto.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“