Tandem AUY 2003

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
007houmr
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Tandem AUY 2003

Příspěvek od 007houmr »

Chlapy, co se týká tandemového čerpadla, je jedno, jestli mám na motoru to s dvěma tesněníma nebo to s tím těsněním v celku? Měl jsem nějaký půjčený na zkoušku a teď si zaboha nemůžu uvědomit, který sem tam měl. To co si myslím, že tam bylo má na sobě to dvojitý těsnění, ale vím určitě, že mezi čerpadlem a hlavou byl ten kovový výlisek, což by mělo být to druhé těsnění, které se dávalo na novější typy. Ještě je třetí možnost, že tam někdo přede mnou dal starší tandem z dvojitým těsněním a na to plácnul ještě to kovové těsnění, ale to je snad blbost. Každopádně podle VIN bych tam měl mít tandem s jedním těsněním v celku, ale na stole mě leží tři čerpadla a všechny s dvojitým těsněním plus jedno těsnění kovové.
Co byste poradili? Koupit nové gumové dvojité tešnění a dál to neřešit? :?
VW Sharan, AUY, 2003
Tom.s
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom.s »

Pokud máš čerpadla na to gumové těsnění tak ten plech je tam na nic! ten plech se používá u novějsích čerpadel které nemají drážky na ty gumyčky.
007houmr
Sběrač informací

Příspěvek od 007houmr »

Tím pádem tam někdo přede mnou dal starší čerpadlo, ale pro "sichr" tam nechal i ten plech. No paráda. Díky. Jdu si koupit jen ty gumky.
VW Sharan, AUY, 2003
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“