Dotaz na klempíře
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Samozřejmě bez laku... jojo má super ceny..kámoš taky boural 106ku čelně ve 40ti do hlubokýho příkopu a muselo to i na stolici,narovnal kapotu i blatníky a cena myslim 2500kč.. nebo na mojí bývalé 406ce..taky mraky práce s děravým zadkem auta a kapotou která byla bořená a řekl si 1000kč... Nevim přesnou adresu ale j to Lukáš Vízek ze Skřivan u Nového Bydžova 
Peugeot 406 1.9td 66kw DHX
Vw Golf III Jubinka,1.9TDI 81kw@103kw
nepiš to sem nebo mu nějakej závistivec pošle berňák nebo něco podobnýho dej upravit....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- patrik.kloucek
- Aktivista
¨dadadavid píše:Samozřejmě bez laku... jojo má super ceny..kámoš taky boural 106ku čelně ve 40ti do hlubokýho příkopu a muselo to i na stolici,narovnal kapotu i blatníky a cena myslim 2500kč.. nebo na mojí bývalé 406ce..taky mraky práce s děravým zadkem auta a kapotou která byla bořená a řekl si 1000kč... Nevim přesnou adresu ale j to Lukáš Vízek ze Skřivan u Nového Bydžova
twl....a to jsem si rikal ze mam klempire s dobryma cenama...
No ,ani bych neřekl,když je tam každý den od rána až do 17:00..
Ale je pravda,že nikdo v okolí kdžy jsem tenkrát sháněl,tak nikdo takové ceny neměl..Nevím jestli to pro mě udělal proot,že jsem mu vysvětlil moji fin.situaci a nebo jestli jsou tohle jeho obvyklé ceny i pro ostatní 
Peugeot 406 1.9td 66kw DHX
že to tam bude mít tejden neznamená že na tom bude v kuse makat.Ladas píše:týden za 3-4tis hoď mi adresu zkusím ho protože dělá zadarmo...
muj klempíř to má u sebe taky tak.nikdy neví kdy až se k tomu dostane,v mezičasech přijímá malé zakázky,hodinové zakázky,vejfuky,todleto támhleto.když na to přijde čas má odhaduji za den hotovo a vmezičasech udělá opět i jinou práci.
A já jsem rád že se na place zbavim na tejden jednoho vraku,pak tejden nebo i 14dní lakovna no a strojím už sám na place,případné dopasování po lakovně u klempíře bejvá často v ceně.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Já mám karosářskou hodinu 260Kč a troufnu si říct, že v šírém okolí jsem nejlevnější. A taky otevřeně přiznávám, že za 12hod bych to v žádném případě neudělal. Tedy ,,udělat" v pravém slova smyslu!!! Ne udělat jako ,,zpaskudit." Pokud to dělá ten borec jako svoji živnost, tak buď je členem nějaké charity a nebo sebevrah. Omlouvám se ale jinak si to prostě nedovedu vysvětlit.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
U nás by si za to klempíř zal počítám tak 8-10tis. , je dobrej, léta dělal ve Škodovce klempíře takže umí a pod práci se může podepsat, tzn. že ho potom lakýrník ani konečný zákazník neprokleje do pátýho kolena...
jak je psáno výše - není oprava jako oprava ale je na zvážení kolik do toho konkrétního auta investovat
pokud to lepí pojišťovna -děláš to rozpočtem a chceš urvat desítku na kafe, pak to chápu
jak je psáno výše - není oprava jako oprava ale je na zvážení kolik do toho konkrétního auta investovat
pokud to lepí pojišťovna -děláš to rozpočtem a chceš urvat desítku na kafe, pak to chápu
existuje pravidlo co ušetříš u klempíře doplatíš lakýrovi a nebo tě vyhodí...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
slovacek.milos
- Aktivista
ladas co mě na tom pravidle sere, tak udělám plech,Ladas píše:existuje pravidlo co ušetříš u klempíře doplatíš lakýrovi a nebo tě vyhodí...
jedu za lakýrníkem 6km, odsouhlasí nebo někdy řekne to nebo ono, dodělám nebo předám udělá vše OK,
pokud dávám nové díly nebo spojované nastříkám si sám,
pokud předám majiteli plech a jede k lakošovi do veselí vždy je problém protože se to tak nedělá všechno se musí předělat, překlepat, takový ty pindy že by kyt opadal, a obtáhnou majitele o velké prachy a výsledek je vzhledově stejný
To máš Miloši něco podobnýho, jako s tím plechem v okénku kam zapadá zobáček napínací kladky ne? Jak mu kvůli tomu museli měnit rozvody znovaslovacek.milos píše:ladas co mě na tom pravidle sere, tak udělám plech,Ladas píše:existuje pravidlo co ušetříš u klempíře doplatíš lakýrovi a nebo tě vyhodí...
jedu za lakýrníkem 6km, odsouhlasí nebo někdy řekne to nebo ono, dodělám nebo předám udělá vše OK,
pokud dávám nové díly nebo spojované nastříkám si sám,
pokud předám majiteli plech a jede k lakošovi do veselí vždy je problém protože se to tak nedělá všechno se musí předělat, překlepat, takový ty pindy že by kyt opadal, a obtáhnou majitele o velké prachy a výsledek je vzhledově stejný
-
slovacek.milos
- Aktivista
já v tom s tebou souhlasim,víceméně i s některejma cenama co se tu píšou,ale tyhle šroty které za 2roky čeká ekolikvidace řeším prostě takhle,naco paráda u auta za 60tis?to už nikdo nezaplatí.Ladas píše:existuje pravidlo co ušetříš u klempíře doplatíš lakýrovi a nebo tě vyhodí...
A lak přez tohodle strejdu řeším často u jeho lakýrníka,je zvyklej na jeho práci a cena je taky lidová.
musím dodat že klempíř je to šikovnej a práce neni nijak otřesná jak si tu někteří z vás představují,ale novátory dávám jinam tam jsem na práci pes a jen tak něco nepřehlídnu.
dávat za opravu blatníku na passatu 99 20.000kč je podle mne ekonomická sebevražda!!!
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!