zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cacaminek
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od cacaminek »

tak jsem to dneska nevydrzel a zkousel jsem jestli se bufik prehreje a nebo vypne ale psychycky jsem to nevydrzel a odpojik jsem ho v 77 stupnich. ty toho bufika startujes tefa pres ty origo hodinky co jsou v t5 ve strope? asi si je sezenu a zapojim na co se pripojujou?zkusim je zitra v praze sehnat
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

tak jsem to dneska nevydrzel a zkousel jsem jestli se bufik prehreje a nebo vypne ale psychycky jsem to nevydrzel a odpojik jsem ho v 77 stupnich. ty toho bufika startujes tefa pres ty origo hodinky co jsou v t5 ve strope? asi si je sezenu a zapojim na co se pripojujou?zkusim je zitra v praze sehnat
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

ja som ich dostal v cene s bufikom, tak som ich pripojil...ale nejde nimi ten bufik zapnut, lebo komunikuju s CAN gateway T5 a ta dava signal bufiku na zopnutie...takze potrebujes na zapnutie klasicke webasto ovalne hodinky...tie T5 su pripojene iba na napajanie a CAN bufiku...takze su pripojene iba kvoli tej jednej chybe, ktoru to bez nich vyhadzuje, ale ak sa po par startoch s tou chybou neblokne, tak to prezijes aj bez nich ;)
CAHA 125 kW TDI CR
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

Ok tak ja na ne kaslu uz jsem to asi 4x startoval bez nich a porad jde. Ted sem zacal shanet jednotku na can abych mohl toho bufika upravovat na stole a mazat chyby...
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

Tak jsem dnes koupil teplomer na zavarovani a bufik se neprehreje ale vypne to je ok jen porad nemuzu dohledat ten vystup na ventilator nevite nekdo presneji ktery je to pin a jestli je tam + nebo - ? Nevim co s tim
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Písal som ti to o stránku vzad...alebo to napoj z ovalnych webasto hodiniek, vzdy ale cez relé a poistku...Samozrejme je to spínaných 12V..

Nebolo by lepšie niekomu to zverit... :?
CAHA 125 kW TDI CR
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

ne jato vydumam jen jak jsi psal tak ja na pinu 4 a 5 mam porad minus je tam porad i kdyz mam bufika vypnuteho
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Ani ked sa zohreje voda na nejaku vyššiu teplotu tam nenabehne 12V..? Napichni tam tam malú žiarovku + kostra a nastartuj bufik, nech zohrieva bodu..
CAHA 125 kW TDI CR
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

Nevíte někdo jak se spolu mají rádi fridex a měděné trubky??? Dělám toho bufíka a nenapadlo mě jestli nebude fridex reagovat s tou měděnou trubkou.... :? :? :?
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

Tak bufík bufá v aute vsem moc dekuju za pomoc je to parada meli by to davat do aut v zakladu :D :D :D
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Tak teraz uz jazdis aj v zime v trenkach :D :havaj:
CAHA 125 kW TDI CR
cacaminek
Sběrač informací

Příspěvek od cacaminek »

No jasně, tak první ranní start už ohřátého auta v kterém bylo horko byl fakt parádní škoda jen že si ho musím dojít pustit manuálně musím sehnat ty origo hodinky z T5 aby startoval sám a bude to bez chyby... Nevíte někdo o nějakých za rozumnou cenu?
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

na tie hodinky z T5 sa vykasli, uz som ti pisal ze to s nimi nespustis...origo webasto ovalne si zozen...http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1 ... odiny-1533
CAHA 125 kW TDI CR
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Ty oválný maj velikou nevýhodu v tomu, že nejdou naprogramovat na víc dní dopředu. Každopádně když mám auto před barákem, tak stejně musím sejít dolu a pustit to :D
Originál dálka je drahá a dosah nic moc. GSM modul vyjde na stejný prachy, ale i tak to jsou čtyři litry.
Přemejšlím, jak to zbastlit na dálkáč od alarmu. Jestli je to vůbec reálný. Vím, že dosah bude o ničem, ale z okna mi to dosáhne a to jak v práci, tak doma. Mám třítlačítkovej Keetec a výstup na odemknutí kufru, na odskok, nemám zapojenej. Takže přemejšlím, jestli by se nedala napojit jednotka alarmu někam k těm oválnejm hodinám, aby zažehli.
Je to reálný?
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

akoze naco musis ist dolu a zapnut to..? ved si pri odchode z auta vyberies jeden z troch naprogramovanych casov a spusti sa to same...

ak mas analog RJ webasto a spinas ju privedenim 12V, tak to na ten alarm prerobis v pohode a nebudes k tomu potrebovat ani tie ovalne hodinky...
CAHA 125 kW TDI CR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“