zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak jsem to dneska nevydrzel a zkousel jsem jestli se bufik prehreje a nebo vypne ale psychycky jsem to nevydrzel a odpojik jsem ho v 77 stupnich. ty toho bufika startujes tefa pres ty origo hodinky co jsou v t5 ve strope? asi si je sezenu a zapojim na co se pripojujou?zkusim je zitra v praze sehnat
tak jsem to dneska nevydrzel a zkousel jsem jestli se bufik prehreje a nebo vypne ale psychycky jsem to nevydrzel a odpojik jsem ho v 77 stupnich. ty toho bufika startujes tefa pres ty origo hodinky co jsou v t5 ve strope? asi si je sezenu a zapojim na co se pripojujou?zkusim je zitra v praze sehnat
ja som ich dostal v cene s bufikom, tak som ich pripojil...ale nejde nimi ten bufik zapnut, lebo komunikuju s CAN gateway T5 a ta dava signal bufiku na zopnutie...takze potrebujes na zapnutie klasicke webasto ovalne hodinky...tie T5 su pripojene iba na napajanie a CAN bufiku...takze su pripojene iba kvoli tej jednej chybe, ktoru to bez nich vyhadzuje, ale ak sa po par startoch s tou chybou neblokne, tak to prezijes aj bez nich 

CAHA 125 kW TDI CR
na tie hodinky z T5 sa vykasli, uz som ti pisal ze to s nimi nespustis...origo webasto ovalne si zozen...http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1 ... odiny-1533
CAHA 125 kW TDI CR
Ty oválný maj velikou nevýhodu v tomu, že nejdou naprogramovat na víc dní dopředu. Každopádně když mám auto před barákem, tak stejně musím sejít dolu a pustit to 
Originál dálka je drahá a dosah nic moc. GSM modul vyjde na stejný prachy, ale i tak to jsou čtyři litry.
Přemejšlím, jak to zbastlit na dálkáč od alarmu. Jestli je to vůbec reálný. Vím, že dosah bude o ničem, ale z okna mi to dosáhne a to jak v práci, tak doma. Mám třítlačítkovej Keetec a výstup na odemknutí kufru, na odskok, nemám zapojenej. Takže přemejšlím, jestli by se nedala napojit jednotka alarmu někam k těm oválnejm hodinám, aby zažehli.
Je to reálný?

Originál dálka je drahá a dosah nic moc. GSM modul vyjde na stejný prachy, ale i tak to jsou čtyři litry.
Přemejšlím, jak to zbastlit na dálkáč od alarmu. Jestli je to vůbec reálný. Vím, že dosah bude o ničem, ale z okna mi to dosáhne a to jak v práci, tak doma. Mám třítlačítkovej Keetec a výstup na odemknutí kufru, na odskok, nemám zapojenej. Takže přemejšlím, jestli by se nedala napojit jednotka alarmu někam k těm oválnejm hodinám, aby zažehli.
Je to reálný?
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG