Audi A6 3,2 cvakanie z hlavy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
autovtip
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Audi A6 3,2 cvakanie z hlavy

Příspěvek od autovtip »

Zdravim vas. mam taky problem s motorom 3,2 AUK, začalo sa ozyvat z pravej hlavy dost hlasite cvakanie, skontroloval som nastavenie rozvodu, to je v poriadku, vymazal som pamet zavad, bolo tam dost zavad, spravil som skušobnu jazdu a znovu načital pamet zavad a vysledok bol takyto-

17458-ventil prestavovania vačkoveho hriadela rada valcov 1 vyfuk N318-prerušenie nahodila zavada

16397-prestavovanie vačkoveho hriadela rada valcov 1 vyfuk porucha nahodila zavada

16749-snimač polohy vačkoveho hriadela- G300 porucha nahodila zavada

neako sa mi nezda, aby boli naraz zle 3 veci, stretol sa už niekto s touto kombinaciou chyb? ak ano budem vdačny za každu radu. dakujem
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ty závady smázeneš a máš je tam zas nebo dají pokoj :?
autovtip
Přispěvovatel

Příspěvek od autovtip »

ked sa na tom preveziem tak su tam zas a je to problem preto tam mam aj ten cvakot je to z tej strany ako je variabilita vačiek
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

říct že rozvody jsou v pořádku bych asi neřekl, vačka se dá přednastavit,

nikdy jsem takový motor ani neviděl, domakal jsem to tak že až přijde našel jsem si borce co má na tyto motory školení, sám mi říkal at se na to vyprdnu bádat jak vůl že mi to ukáže a pak to jde tak bych ti doporučil něco podobného
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“