Zdravim vas. mam taky problem s motorom 3,2 AUK, začalo sa ozyvat z pravej hlavy dost hlasite cvakanie, skontroloval som nastavenie rozvodu, to je v poriadku, vymazal som pamet zavad, bolo tam dost zavad, spravil som skušobnu jazdu a znovu načital pamet zavad a vysledok bol takyto-
17458-ventil prestavovania vačkoveho hriadela rada valcov 1 vyfuk N318-prerušenie nahodila zavada
16397-prestavovanie vačkoveho hriadela rada valcov 1 vyfuk porucha nahodila zavada
16749-snimač polohy vačkoveho hriadela- G300 porucha nahodila zavada
neako sa mi nezda, aby boli naraz zle 3 veci, stretol sa už niekto s touto kombinaciou chyb? ak ano budem vdačny za každu radu. dakujem
Audi A6 3,2 cvakanie z hlavy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
říct že rozvody jsou v pořádku bych asi neřekl, vačka se dá přednastavit,
nikdy jsem takový motor ani neviděl, domakal jsem to tak že až přijde našel jsem si borce co má na tyto motory školení, sám mi říkal at se na to vyprdnu bádat jak vůl že mi to ukáže a pak to jde tak bych ti doporučil něco podobného
nikdy jsem takový motor ani neviděl, domakal jsem to tak že až přijde našel jsem si borce co má na tyto motory školení, sám mi říkal at se na to vyprdnu bádat jak vůl že mi to ukáže a pak to jde tak bych ti doporučil něco podobného