O I nízky předek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O I nízky předek
Nemáte někdo (nějak) zvýšený předek na Octavii I (Tdi) ??? Těd v zimě je to docela problém aby to nešmechtalo o spodek.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
-
- Aktivista
Tobě to asi nevadí ale abych musel neustále dávat pozor na nějakou menší kru nebo na vyjetych kolejích dřet spodkem to mě nebaví.A ty spodní plasty nejsou nejlevnější.Ale ty na ně asi máš továrnu co?turbo kamna power píše:A to jako vadí když to šmechtá o spodek?
Horní gumové uložení je nové originál.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
- martinsidlo
- Aktivista
Když ty plasty máš řádně přidělaný všemi šroubky tak vydrží.Nebo spodní plast vyztuž plechem.Na normální silnici nemůžeš být nejnižší,pak máš něco špatně.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
- martinsidlo
- Aktivista
Ty mi na sněhu budeš pluhovat silnici.kibi píše:nejnižší na silnici opravdu nebude![]()
octavka I je vážně plastama docela dole...navíc stačí aby byl plast špatně přidělanej a už se chytá spodkem...omrkl bych zda jsou všechny šroubky ok a plasty dobře drží, jinak když zvednout tak ty podložky

Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Plech pod motor asi je fajn, ale ten plast dole problém ani není. Po osmi zimách na horách mám stále původní.
Mám starší nárazník s tím černým spodním plastem a to je nesmysl. Trefíš dva králíky a v -15°C jednu zmrzlou hroudu velkou jak kopací míč při 80km/hod a předek je rozlámanej na sračku.
Podběhy orvaný, spodní černej plast na dvě půlky - teď normálně vypodloženej kusem hliníkového plechu, celý to drží za stahovací pásky ....
Vůbec nemá cenu to řešit novými díly, to už jsem taky za zbytečné peníze zkoušel.
Je rozumnější vydumat opravu tak, aby to fungovalo, jinak je to zase jen na jeden rok.
Mám starší nárazník s tím černým spodním plastem a to je nesmysl. Trefíš dva králíky a v -15°C jednu zmrzlou hroudu velkou jak kopací míč při 80km/hod a předek je rozlámanej na sračku.
Podběhy orvaný, spodní černej plast na dvě půlky - teď normálně vypodloženej kusem hliníkového plechu, celý to drží za stahovací pásky ....
Vůbec nemá cenu to řešit novými díly, to už jsem taky za zbytečné peníze zkoušel.
Je rozumnější vydumat opravu tak, aby to fungovalo, jinak je to zase jen na jeden rok.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.