Upozornění na bazar
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O auto jsem zájem neměl, a neurážejte mě, taky Vás neurážím.Josef Belák píše:Zdravím Vás, octaviím z firmy, ve které pán který zde trucuje pracuje nic není, jsou v pořádku a pravidelně servisované, u té 2.0TDI byly akorát KO vstřiky, což je u tohoto motoru normální, než jsem auta bral, tak to dali dopořádku, to už si ale "hladný" zaměstnanec, který si chtěl auta "vylousknout" pro sebe nezjistil. Pneu nejsou nijak sjeté a nápravy naprosto v pořádku, nikdy nebyly bourané ani lakované... TOP vozidla s pravidelnou a jasnou servisní historií a původem....JENDA T4 píše:S panem belákem se znám,jeden obchod proběhl a vše ok.
Km už bych ani neřešil,celkem ohraná záležitost.
A že se do aut často investovalo je snad jedině dobře,
je už na kupujícím aby zhodnotil aktuální stav vozu.
Zadní náprava se dá za 3tis sehnat,tak už je třeba i problém vyřešen to už se zde nepíše.
Já byl spokojen.oct mněla 450.000km a rád na ni vzpomínám,pro mne to byl super dělník a celkově spolehlivé auto.
Škoda 1.9, 81
-
- Nováček
To mě vážně nebaví, ale když jsme u té minulosti, podvod byl trestán oběšením.Josef Belák píše:¨peeeetr píše:Takových informátorů jako jsi ty by mělo být víc. Třeba je zrovna někdo kdo na to měl zálusk. díky za info.
jj, jak říkáš "informátoři" , dřív to mělo zktratku na 3 písmena: s..
Škoda 1.9, 81
-
- Aktivista
Pepku jako seriózní prodejce bych uvedl VIN a pokud to má pravidelný servis jak je uvedeno, tak to něco ukáže..
Jako že někdo levně koupí a draho prodá,klidně i auto ketrý je poruchový víc než ostatní, to mi nevadí, ale jestli je to o 70 stočený, tak nemám co dodat. To bych věšel za koule do průvanu..
Můžu to klidně zjistit přes známýho i podle STK, pokud to jezdilo do Dekry..
Jako že někdo levně koupí a draho prodá,klidně i auto ketrý je poruchový víc než ostatní, to mi nevadí, ale jestli je to o 70 stočený, tak nemám co dodat. To bych věšel za koule do průvanu..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevim, ale pokud si pánové potřebují něco vyříkat, myslím že mají vlastné meily a nemusí si svoje invektiva vyřizovat tady.
Jenom se přidám - jestli někdo levně koupí, udělá údržbu, dá do pucu, prodá dráž - prosím, nic nenamítám. Ale jakmile stáhne kilometry, je to podvodník. Nic jinýho.
Jenom se přidám - jestli někdo levně koupí, udělá údržbu, dá do pucu, prodá dráž - prosím, nic nenamítám. Ale jakmile stáhne kilometry, je to podvodník. Nic jinýho.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
-
- Nováček
a toto je zas kdo ???Biimbo píše:Pepku jako seriózní prodejce bych uvedl VIN a pokud to má pravidelný servis jak je uvedeno, tak to něco ukáže..

-
- Nováček
slovacek.milos píše:mě nic nesere, já jsem naprosto v klidu, tak, tzv.oponentů je mraky, já na ně s..., ať jim praskne hlava závistí, vždyť jsou to je práskači vypisující anonymně na úřady apod... , kdo chce auto, tak se přijde podívat, prohlédne a pokud mu vyhovuje, ať si koupí - dobrovolně, ne? (a s kým mám tu čest)Josef Belák píše:
josef že tě to sere, já taky prodával auta desítky let, co jsem se naposlouchal blbbostí jak svařuju kastle ze tří aut, vypouštím olej z převodovky aby měli auta větší výkon, padělání dokladů,
blbostí bych zde vypsal celou stránku
-
- Nováček
slovacek.milos píše:to je nářez! :že vypouštěl olej z převodovky aby měly větší výkon, to jsem ještě neslyšel!!! - nevím co by na to ta DSG řekla, kdybych ji vypustil!!!Josef Belák píše:
josef že tě to sere, já taky prodával auta desítky let, co jsem se naposlouchal blbbostí jak svařuju kastle ze tří aut, vypouštím olej z převodovky aby měli auta větší výkon, padělání dokladů,
blbostí bych zde vypsal celou stránku
-
- Nováček
Tomas.cz píše:A ty kiláky jste smotali nebo ne?
nikdo nic nemotal, to je nesmysl, dement co tu vypisuje něco o stočení 70.000km to nijak nepodloží.., jen má stupidní kecy protože má deprese...

Naposledy upravil(a) Josef Belák dne 22 úno 2012, 21:41, celkem upraveno 1 x.
Sice o tomto nic nevím. Ale jedno vím - jak se v 99% firem zachází s autama. Existují vzácné výjimky. Ten komentář cituji " TOP vozidla s pravidelnou a jasnou servisní historií a původem.... " zní jako O pohádce z mechu a kapradí a když jsem ten příspěvek četl tak jsem měl na chvíli pocit, že jsem se dostal do ráje.

Někdy když se dívám na inzeráty tak si říkám proč ti lidé s těmi auty tak málo jezdí.
Pročtěte si inzeráty většina 10 letých aut má najeto 100 - 200 tisíc km. Holt vag commander, vach tacho apod. se nezastaví. Dráty musí být žhavé. Odjede jedno a už se stáčí druhé. A slovo servisní knížka je zatím nepřeložený výraz ze svahilštiny.