Upozornění na bazar
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
pitrsss píše:otec prodával svoji feldu 1.9d rv. 98 byl první majitel,celou dobu garážovaná,měla najeto 100 000km,byla tady v bazaru a nikdo ji nechtěl protože se všichni báli že je stočená
já to měl taky felda z telekomu 9 let najeto asi 45000 doloženo serviskou odbornící se jen pousmáli, služební auto

projeli se vyposlechl jsem si pindy že spojka špatně zabírá, řazení je nepřesné, auto špatně brzdí a motor netáhne, že to má tak 15O.OOO km auto se neprodávalo,
přimotal jsem na 95.OOO servisku hodil do polelnice odbornící spokojení do týdne vata doma

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám v garáži Feldu kombíka, 1,3MPI 2000, bejvalou služební s 95k na tacáči a taky neni stočená....a nikdo mi nevěří.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
-
- Aktivista
kuriozita to není akorát máš bujnou představu jak auto jezdí studené od sloupu ke sloupu a je vymlácené od kanálů a nic o tom nevíšhozyp píše:ne všechno je o kilometrech, 45 000km na služební hrkačky po městě od sloupu ke sloupu pořád za studena a samej kanál výmol oproti tomu 145 000 konstantně na 5-6 stupeň je snad lepší varianta. To se ani nedivím Miloši, že jsi nemohl prodatAle je to kuriozita

-
- Aktivista
to by šlo,hozyp píše:já si akorát představuju že každý si chválí to svoje.
já měl z telekomu i osum let staré MPi 28.OOOkm auto jak nové ale v roce 2OO6 na něj spadla lavina ze střechy, vyměnil jsem skořepinu a prodal známému minulý rok jsem mu dělal technickou a měl 7O.OOO km
felda furt jak nová známý ho chtěl tehdy modré jenže když stříkneš na žlutou modrou tak je auto zelené

na auto jsme vystříkali přes čtyři kila barvy i víc

-
- Přispěvovatel
co z vlastní zkušenosti vím, tak dneska na km nehledět... znám lidi třeba, co jezdí služebákem na dovolenou a pak to nechávají stočit
a co se týká servisek, tak je to stejný... u firemních aut už jsem zažil, že firma veme auta, bere je od jednoho autosalonu, nebo přez člověka, co tam má konexe... auta se tam servisujou s tím, že až dojde k výměně za nová, dají je tam protiúčtem a koupí nová, servisku si veďtě jak chcete, ale chceme rozumný servis... auta se pak dala protiúčtem, smotali se km, pro krásu servisky a hned bylo vyděláno... když kupuju auto, nesmí vypadat unaveně a nesmí vydávat divné zvuky... pak ho vemu, na km moc nehledím

Naposledy upravil(a) FandaTDiček dne 23 úno 2012, 17:43, celkem upraveno 2 x.
Pro slovacek.milos - to je snad jasné, že nemáš problém si to ověřit. Jenže informace o servisu vozidel jsou interní informací servisů a Škody auto frajere. Takže ono nemusíš mít ani servisku pokud máš známého nebo je to normální člověk tak ti vyjede servisní historii podle WIN. To ví každý kdo chodí tady na toto fórum.
Jenže je spousty normálních lidí, kteří si přijedou koupit auto a nevozí sebou notebook s vcds 11.10, k tomu celou diagnostiku a 5 mechaniků na fyzickou prohlídku auta.
Jsou lidé co přijedou do bazaru, chtějí si koupit auto a když jim bazarník řekne a tohle má servisní knížku tak se jim rozzáří očička víš. Ty se díváš na svět svýma očima a svým uvažováním, ale takových jak jsem popsal je spousty. A spousty je na internetu lidí, kteří popisují jak koupili auto se serviskou. Ani je nenapadlo ověřovat vše v servisu a po skutečné návštěvě servisu se jen náhodou dovědí, že má auto i když má servisku najeto o 100 000 nebo víc km. a to už se nevyjadřuji ke knížkám ze zahraničí.
Jenže je spousty normálních lidí, kteří si přijedou koupit auto a nevozí sebou notebook s vcds 11.10, k tomu celou diagnostiku a 5 mechaniků na fyzickou prohlídku auta.
Jsou lidé co přijedou do bazaru, chtějí si koupit auto a když jim bazarník řekne a tohle má servisní knížku tak se jim rozzáří očička víš. Ty se díváš na svět svýma očima a svým uvažováním, ale takových jak jsem popsal je spousty. A spousty je na internetu lidí, kteří popisují jak koupili auto se serviskou. Ani je nenapadlo ověřovat vše v servisu a po skutečné návštěvě servisu se jen náhodou dovědí, že má auto i když má servisku najeto o 100 000 nebo víc km. a to už se nevyjadřuji ke knížkám ze zahraničí.
Co k tomu dodat... Když jsou lidi jitrnice...
Všem známým říkám - když budeš kupovat auto, zavolej, zajedeme se podívat, vezmu popř. noťas, měřák na lak a další cajky který mám z dob kdy sem dělal kontroly pro CEBII. Zavolám známým do servisů, zjistíme ověříme... Když tam strávím celý den, dáš mi 1000Kč, když bude něco potřeba, koukneme co by to stálo a vyměníme, udělám ti cenu.
9 lidí z 10 se neozve a pak choděj a kňučej... Já se jim směju, protože za blbost se platí
Jak říká můj strýc - každej trpí jak je blbej ...

Všem známým říkám - když budeš kupovat auto, zavolej, zajedeme se podívat, vezmu popř. noťas, měřák na lak a další cajky který mám z dob kdy sem dělal kontroly pro CEBII. Zavolám známým do servisů, zjistíme ověříme... Když tam strávím celý den, dáš mi 1000Kč, když bude něco potřeba, koukneme co by to stálo a vyměníme, udělám ti cenu.
9 lidí z 10 se neozve a pak choděj a kňučej... Já se jim směju, protože za blbost se platí

Jak říká můj strýc - každej trpí jak je blbej ...

Lupo 99"
chtel bych slyset co by jste rekli na sousedova auta...Nova felda v r 96,prodej v roce 99 najeto 2200km!!!! Nova okta 99 ,prodej 06 najeto 4700Km!!! 06 koupe oktyII, k dnesku ma nejeto neco do 5ti tisic. Upozornuju ze ani jedno auto nevyjelo v zime a dokonce ani v lete na slunicko, idealni teplota + 25 pod mrakem ale nesmi bejt v dohlednu dest. Jinak auta stali celou dobu v garazi pod dekou. Minulej rok si koupil silnicku hondu,vyjel jen jednou a to asi 3 mesice od koupe. Celou dobu rikam ze tom kilometrum nemuze ani nikdo verit u tak "staryho" auta

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
my jsme tak měli doma favorita
po dědkovi z děděno,rok 89,před půl rokem najeto 17 tis. origo pneu(steřelé),ale pán si ho odvezl za 20 tis....jezdil trasu 7km k doktorovi když bylo potřeba a sem tam brno,ale snad pětkrát co dědys říkal 

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS