vcds
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vcds
Ahoj. Chtěl bych se zeptat zdejších odborníku na problém. Kamarád si pořídil hex-can originál. Nainstalovali jsme VCDS 1O.6.5cz a i VCDS 11.11.2 eng. Vše maká jak má kabel při testu nalezen, uložen-verze plně registrovná/aktivovaná. Nahrál jsem mu 10.6.1cz kvůli kodování kde jsou popisky v češtině. U 10.6.5cz jsou popisky třeba 09 centr. eletr.v angličtině. Problém je v tom,že u té 10.6.1 při testu to hodí chybu. Napíše že to kabel nalezlo,ale nejsou k němu ovladače. Přitom v položce O PROGRAMU to píše- verze plně registrovná/aktivovaná. Nevíte kde by mohla být chyba,že ty dva chodí bez problému a tenhle ne. Přitom byl stažený ze stejné adresy jako ta 10.6.5. já vím,že jde zadat labely s 10-1 ručně do LCode a pak zkopírovat kod,ale komfortnější je to mít přímo ve VCDS. Já ji mám nainstalovanou a chodí naprosto v pohodě i ostatní VCDS co má i on. díky
- gigidpietro
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Díky. Je zvláštní,že u mě to chodí bez problému od 10.6.1 až po 11.11. Kde najdu jaký tam jsou ovladače,popřípadě dají se tam nějak doinstalovat? Nejsem zas tak kovaný v PC. Zkoušel jsem to odinstalovat a znovu nainstalovat, ale bez výsledku. Ještě zkusit odinstalovat všechny VCDS a instalovat od nejstarší verze a pokaždé zkusit aktivovat program v autě. Já předtím instaloval všechny najednou a pak šel do auta,připojil k 10.6.1 a hned to hodilo tu chybu. Tak zkusil 11.11 a ta bez problému a 10.6.5 taky bez problému.
vcds
Máš origo kábel tak napíš predajcovi nech ti to objasní prečo to nefunguje z touto verziou.Vyskúšal si to aj z niektorou staršou verziou ako 1061 ?
cez SZ som ti niečo napísal
cez SZ som ti niečo napísal
VCDS11.11CZ,12.10ANG,RenautCLIP13x,OPcomCZ,Lexia3-C,Diagbox7.19,MFES1.4,INPA,VIS4,7,CC3.0,DelphiDS150 2.2013 T,C,FG Tech,MPPS1x opravy úpravy diagnostických rozhraní,napr.LEXIU3 B na C a.i.
Ahoj. To jsem taky udělal,ale když klikneš na kalkulačku pro dlouhé kodování tak to stekně načte labely v angličtině.nevím proč. Ono zas tak o nic nejde,labelu si zadáš ručně do LCode a pak zkopíruješ,ale není to tak konfortní. Třeba v 1061 načtu mojí 09 s českýma popiskami,ale v 1065 už jen s ang.popiskama.V labelách v 1065 s příponou xpl.už mojí jednotku nenajdeš. Já jsem si myslel,že SVOBODA při každé nové verzi přidá další nově přeložené popisky popisky k těm starým,ale ono to tak není nebo něco dělám blbě. Jedině že to nedělá, protože LCODE není součástí jeho přeložené VCDS a nutí lidem jeho coding kalkulátor,jenomže on pořádně nefunguje a neuděláš v něm to co v LCode. Takže podle mne jediný řešení pro nás neanglány,poshánět všechny labely s českými popisy k jednotkám a pak ručně vyhledat,nakodovat a zkopírovat. To je asi daň za tu povinnou ruštinu ve škole a zákaz nošení čehokoliv co mělo ang. Nápis. Jak mi to řekla kdysi jedna učitelka „ ty víš co je tam napsáno? Ne- tak to sundej co když tím někoho urážíš“. Jestli máte někdo nějaké řešení co se týče toho kodování tak si rád nechám poradit. díky