brzdova trubka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ak si ju strihol, preto, že ti nešla povoliť hadička, ktorá je spojená s trubkou, tak nabudúce nahrej spoj, mne stačil aj obyčajný zapalovač.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
-
- Aktivista
...
http://www.uni-max.cz/sada-pro-upravu-b ... -hs3115/d/
Tady,Miloši.Maj i lepší,ale tahle naprosto fachá.A maj i na palcový trubky.
-
- Aktivista
Re: ...
jo dík to je přesně ona tu si chci koupitdedkoun píše:http://www.uni-max.cz/sada-pro-upravu-b ... -hs3115/d/

....
Akurát jak je ta lišta na víc průměrů,tak jsem ji rozetnul na tři kusy a udělal zvlášť svěrnou s jemným závitem.V týhle dýlce se totiž i ten hutnej materiál trochu prohne a tu trubku drží tak tak....Ale jinak ten kužel,svěrka,řezátko,dobrej matroš,ani jsem to za ty prachy nečekal.....

-
- Aktivista
Re: ....
třeba řezačku mám, a u nás v obchodě byla jen pertlovačka, nějak 6OO ale jak jsem se rozkýval byla prodaná za výlohou stála skoro dva roky, jí bych stejně jen upravoval trubky z favorita pasuje snad na všechny auta, a pokud si poškáš na akci v kely jsou za desetikoruny,dedkoun píše:Akurát jak je ta lišta na víc průměrů,tak jsem ji rozetnul na tři kusy a udělal zvlášť svěrnou s jemným závitem.V týhle dýlce se totiž i ten hutnej materiál trochu prohne a tu trubku drží tak tak....Ale jinak ten kužel,svěrka,řezátko,dobrej matroš,ani jsem to za ty prachy nečekal.....![]()
![]()
mi se ta perttlovačka hodí jen na nadpojování
....
Jasně,rozumím....
Jenže takhle koupíš měď za 40 kč/metr,pytlík holendrů a děláš rychle,za pěkně a pořád.Nemluvě o tom,že třeba u koncernu je víc typů konců,Y,T,V.....A favon má ,tuším,jen T...Jo,zatáhneš to,ale drží to pak na třech závitech a to mě nelíbit se.....Tedy,ne že bych byl koncernoznalec,ale vysledoval jsem to na svejch....
Ale už mlčím...
Ať to tu nezasírám.....

Ale už mlčím...

-
- Aktivista
Re: ....
máš ale auta kde trubku nevyměníš, abs máš pod posilovačem nad nápravou auto staré dvacet let a jiná šance není než nadpojovačka,dedkoun píše:Jasně,rozumím....Jenže takhle koupíš měď za 40 kč/metr,pytlík holendrů a děláš rychle,za pěkně a pořád.Nemluvě o tom,že třeba u koncernu je víc typů konců,Y,T,V.....A favon má ,tuším,jen T...Jo,zatáhneš to,ale drží to pak na třech závitech a to mě nelíbit se.....Tedy,ne že bych byl koncernoznalec,ale vysledoval jsem to na svejch....
![]()
![]()
![]()
Ale už mlčím...Ať to tu nezasírám.....
a to je jediné využítí které v tom vidím

Je to zlatá věc,/mám sadu pro whitvorth i metr/ mám radši ocelové trubky, nebijí tak do očí.. a třeba když trubka vede pod nádrží, tak se napojí jiná, pěkně se to vytvaruje, že to nikdo nepozná a je to..Ušetří to hodně peněz, času, já když zahazuji trubku, která má pěkný holendr, hned jej schovám, ale jde objednat téměř cokoli... 

nepropadat panice...
Chlapy,tohle je vyborna vec: http://www.ebay.co.uk/itm/Sykes-Flarema ... 4cfa83613e
...
Je pravda,že u náklaďáků měli u STK nějaký pindy.Teda,když má vzduchokapalinu-pro rejpaly...
Maj menší pevnost,což je jasný.Taky musí ta trubička být BRZDOVÁ,ne třeba plynová,má jinak tlustou stěnu a trochu jiný složení.Pokud je to správná,má tlustší stěnu,než ocelová,tak se to,podle mne,vyrovná.Starý Peugeoty,v kterejch jsem se hrabal před 20 lety,měly z fabriky měď,ty lepší verze a v značkovým servisu se i prodávaly jako prvovýroba.Dávám do aut měď těch 20 let a NIKDY nějaká námaha trubku neroztrhla.
Ale samozřejmě netvrdím,že je to absolutně správný.Jen se s tím líp dělá a když se to rozleští,nikdy to neshnije.

Ale samozřejmě netvrdím,že je to absolutně správný.Jen se s tím líp dělá a když se to rozleští,nikdy to neshnije.