Iveco daily 3.0 nebo 2.8

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

puci
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od puci »

najdi si môj príspevok v tomto topicu, myslím, že tam je toho dosť.

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

Jenže aby těch problémů nebylo málo,potřebuju v tom mít 5-6 míst k sezení,a to se u těch iveco daily málo vyskytuje,a když jo,tak jsou za nesmyslnou palbu,tak jsem psal firmě která by to udělala ale namontují pouze svoje sedačky a vyjde to na 50tisíc jedna ta trojsedačka....takže masakr jak blázen....je v tom teda to nejduležitější a to je zapsání do TP,montáž a ta sedačka
Dom999
Nováček

Příspěvek od Dom999 »

Tak to asi jo no ale zase kdo jel nekdy s obytnakem (ne vestavbou to je jenom nalozena dodavka) tak vi ze i ta 2.8 je na jizdu rychlosti 130 tak na hrane ne li malo. Teda aby to jelo za rozumnou spotrebu. Ale na tu vestavbu to asi staci ma daleko lepsi aerodinamiku nez treba integral popr alkovna.
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

No já to budu vozit tak maximálně s 500kg zátěží takže nevidím velký problém....hlavně aby to bylo spolehlivý atd....
Dom999
Nováček

Příspěvek od Dom999 »

no tak to ai myslim ze tam bides mit vic jenom ta vestavba bude mit treba tech pul tuny pak 100l vody (to je takovej zaklad) dve lahve plynu nejaka ta baterka a spousta a spousta. nepotrebnejch veci znam to z vlastni zkusennosti co vsechno v tom aute je zbytecne. ono se to nezda reknes si ze tam das nejaky obleceni nadobi periny polstare. . . a najednou je auto plny a ni nevis cim.
jinak co se tyce spolehlivosti atd tak je to asi jedno oda jsou to bezproblemovy motory akorat ty prvni 3.0 mely slabsi spojky ale kdyz clovek casto necouva tak nejni problem. necouva protze to hrozne dlouhou zpatecku takze spojka dostava kour.
a od koho si chces nechat delat tu vestavbu?
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

NO MOJE PŘEDSTAVA BYLA TAKOVÁ,UDĚLAT SI VŠECHNO SÁM,JENŽE BYCH CHTĚL ABY TO BYLO TAK PRO 5 NEBO 6 OSOB A OHLEDNĚ TOHOTO JSEM KOMUNIKOVAL S FIRMOU MAVE.CZ
ONI SEDADLA SE ZAPSÁNÍM DO TP A S PRACÍ UDĚLAJÍ CCA ZA 50TISÍC KORUN. Je to sice palba a téměř za nic,ale kdybych to sháněl jako dodávku pro 6 lidí,dal bych víc než 50 tisíc. Chtěl bych to ve verzi maxi a zatím přemýšlím o motorizaci 3.0htp akorát nevím jakou variantu,chtěl bych něco silnějšího,ale někdo mi říkal že v těch silnějších verzích bi-turbo a to bych teda nechtěl. Přemýšlel jsem ještě i o tom,že bych to pak nechal udělat i na zemní plyn ale ještě jsem o tom nic konkrétního nezjistil. To iveco v maxíku je fakt nádherný,velice se mi líbí i crafter ale nikdo to auto nechválí......přestavbu jako takovou ještě nevím od koho nechám udělat,záleží jestli to budu chtít mít v techničáku jako obytné kvůli ceně za povinné ručení,kdybych to nechal jako dodávku,udělám vestavbu sám,kdybych to chtěl mít v TP musel bych to řešit přes KRS nebo MAVE
Dom999
Nováček

Příspěvek od Dom999 »

tak po pravde jestli to chces pro 5-6lidi tak to tak po pul roce mozna driv udes prodavat za cenu dodavky protoze zjistis ze je to maly. taky jsme zacinaly na vestavbe a ted mame 7.10 dlouhej integral a obcas si rikame ze by to chtelo jeste aspon metr navic ale to pak uz nejni do 3.5t
Jo a to jsme jenom 4.
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“