Seat Toledo AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seat Toledo AFN
Zdravím, dnes jsem se svezl v Toledu AFN, 1L, a zabírá tam turbo až ve 2200 ot., což podle mě je špatně. Pak to jede jak z praku a nepadá do nouzáku, tubo min. vůle. Tak bych se chtěl zeptat, proč? Zatuhlá regulace, nebo zasraté naklápění lopaten, nebo špatný ventil turba? Přes 2 měsíce to stálo, ale to by snad nemělo mít vliv.
Na obtoku co mám tak zabírá od 1600 ot.
Než mě budete kamenovat, že mám hledat a že je tady toho spousta, tak chci sdělit, že mi to hledání nějak nejde a tak než hodinu pátrat, tak se radši zeptám.
Dík za rady
Na obtoku co mám tak zabírá od 1600 ot.
Než mě budete kamenovat, že mám hledat a že je tady toho spousta, tak chci sdělit, že mi to hledání nějak nejde a tak než hodinu pátrat, tak se radši zeptám.
Dík za rady
Este som nevidel AFN ktore by zaberalo skor. Preco to tak je netusim no toto je nedostatok vsetkych AFN. NA to sa mi ludia stazuju.Aj z logu je pekne vidniet, ze poziadavka na max. plniaci tlak je uz niekde od 1700ot. ale na poziadavku sa dostane az niekde v rozmedzi 2100-2300ot./min. Presiel som vsetky podtlaky, regulaciu na turbe, vymenil N75, vsetky podtlakove hadicky a furt rovnako. Mne sa vidi ze asi tak bude napisany program. Podla mna obohacuje davku nie na zaklade narastu plniaceho tlaku, ale na zaklade (zatazenia) mnozstva vzduchu nasteho do motora, pretoze ked vahu vykratim 1kOhm odporom do serie cez diodu, tak RJ ma pevnu hodnotu 1250mg/r a zatah je citit uz od tych 1700ot. Potom z niekde pri 3500ot. si sama skoriguje tu divoku hodnotu na 850mg/r. Je to asi korekcny pokles hodnoty z MAF ktory si obmedzi sama RJ motora.
Tak jsem dnes zkusil jinou váhu vzduchu, rok starou, takže 100% dobrou a úplně to samé, takže váhou to asi nebude, navíc tyhle váhy moc neodcházejí, blbý je, že nemám , kdo by by mi to napíchl. Mohlo by to dělat to táhlo k baňce?jirka jn píše:Nevydim duvod proc by nemelo zabrat driv afn zabira hned od spodu mas spatnou vahu jednou jsem koupil vahu a delalo to samy tahnul od 2000 jizda rozjezdy na prd da jsem z jinyho auta a turbo jde od spodu krasne