Ahoj, pomalu ale jistě se mi začínají kumulovat problémy
1.Přestal svítit levý xenon. Předtím svítil trochu do fialova, tak jsem si myslel, že umřela výbojka, ale vag ukázal chybu 01346 - vedení k zapalovacímu modulu - signál mimo toleranci. Může se to ukázat i při prasklé výbojce nebo je problém v tom modulu?
2.Parkovací asistent - hodnoty 2.,3. a 4.čidla jsou pořád 0, 27, 0 cm. jenom u prvního se mění. Co může být v pr...?
Dá se aspoň vypnout ten pípák? (podařilo se mi ho akorát zeslabit)
3.po odpojení baterky nefunguje paměť el. sedačky. hýbat se s ní dá
4.po výměně budíků s "polodotem" 2,5g (1U0 920 820G) za maxidot 3g (tuším 1U0 920 841)hlásí poruchu brzdových světel.
předtím to fungovalo v poho.
světla budu dělat v neděli. Dá se poznat pohledem jestli je ta výbojka špatná? Budíky jsem nakodoval stejně jako ty původní -31102 na nich to fungovalo v pohodě
Tak to me zase nekdy nejde vsechno osvetlení v interieru lampicka na strese ani dverni svetla i kufr.A kdyz si chci zapnout lampicku tak taky nesviti :-/
A za chvilku je slyset nejake cvaknuti asi v komfortce a pak to jde zase všechno :-/ Nevite nekdo?
Diky
Xenon buď výbojka, nebo zapalovací modul vevnitř ve světle.
Budíky asi blbě nakódovaný, i když pokud to má hlídání žárovek, tak to dělá komfortka.
Parktronic, nejspíš vadná čidla, nebo špatnej kontakt.
Sedačka nevím.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Hlídání praklých žárovek jde přes komfortku? Tak to asi bude blbnout do té doby než to překopu na 3g?
Na čidla jsem dostal radu, že je mám pořádně umýt a vyfoukat vzduchem. Zítra to zkusím tak uvidím.
xenon vyřešený, úplně se rozstřelila výbojka. Sedačka se taky rozjela po výměně spínačky. nevím jestli pomohlo toto nebo odpojení baterky, ale funguje to. takže už jenom dořešit ty park senzory a kontrolu prasklých žárovek a pohoda
TLukes píše:světla budu dělat v neděli. Dá se poznat pohledem jestli je ta výbojka špatná? Budíky jsem nakodoval stejně jako ty původní -31102 na nich to fungovalo v pohodě
Právě že když si dla jiný budíky a nakódovla jako ty starý nemusí to chodit,ty nový budíky můžou mít jinou funkci navíc,chce to nakódovat přes řízený funkce a ten kód sestavit ručně dle nabídky co vše je v autě. Xenony nepoznáš ale nej ta bublinka uvnitř černá když nejde.
Vis mám, já myslel,že JeníkRS myslí něco jiného. Teď tam mám 21112 (bez pásů a kontroly žárovek). Když tam dám 31112 nebo 29112 tak hned na displeji vyskočí "brzd.světla závada". V tom asi chyba nebude