Instalace CZ verze VAG-COM 11.10
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: VIS 4.5
vyzkoušel jsem teda oem kabel verze 11 na českou verzi VCDS 10.6.5
jakože funguje to plne aktivovana licence, ovladače z činského CD, ale kabel se jeví takový nestabilní urdží komunikaci cca 30s apk spadne ale dejeseto i pri čínském VCDS tak nevím co stím je, pro ukazku nejaké obr

jakože funguje to plne aktivovana licence, ovladače z činského CD, ale kabel se jeví takový nestabilní urdží komunikaci cca 30s apk spadne ale dejeseto i pri čínském VCDS tak nevím co stím je, pro ukazku nejaké obr

Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
a komunikace s ŘJ je stabilní? ja načtu korektně nejakou ŘJ podívamse na chyby zadné nejsou nebo jsou vymazu apk se chci podívat dale na neco program zatuhne a hodí hlasku co jsem daval screen žese vyskytlo moc chyb
Ahoj Odborníci
Vidím že toto vlákno je pomerne živé tak aj ja sem hodím pár otázok.
Ja mám Kábel (klon) s programom od autodiagnostika verzia 10.6.4. CZ.
No ale mam jeden problém. Keď chcem isť napr zmeniť kódovanie v centrálnej elektrike na svojom aute. Tak mi ale ale v programe autodiagnostika chýba tlačítko na spustenie L code kalkulátora.
Keď to ale skúsim na anglickej verzii 10.6.4 ANGL tak tam to tlačítko ide a po kliknutí sa spustí aj Long kalkulátor s anglickými popiskami jednotlivých bitov.
Skúšal som už aj do koreňového priečinka autodiagnostiky nakopírovať celý program Lcode CZ ale nič.
A tak sa teda pýtam ako docieliť aby tam bolo to tlačítko aby to fungovalo a malo to ČESKÉ POPISKY jednotlivých bitov?????
Nemá náhodou taký program kde to funguje vo verzií 10.6.4 CZ (lebo nechcem odpáliť kábel).
A posledné prečo sa stále špekuluje s verziami programu? Samozrejme asi tam je vždy niečo naviac ale je to až taký rozdiel???
Ak Ano tak akú najvyššiu verziu si môžem nainštalovať ja bez poškodenia kábla a samozrejme v ČESKOM JAZYKU.
Ďakujem za Vás drahocenný čas a odpovede prípadne programy.
Posielam ešte aj nejaké foto.
Ešte raz moc Ďakujem

Vidím že toto vlákno je pomerne živé tak aj ja sem hodím pár otázok.
Ja mám Kábel (klon) s programom od autodiagnostika verzia 10.6.4. CZ.
No ale mam jeden problém. Keď chcem isť napr zmeniť kódovanie v centrálnej elektrike na svojom aute. Tak mi ale ale v programe autodiagnostika chýba tlačítko na spustenie L code kalkulátora.
Keď to ale skúsim na anglickej verzii 10.6.4 ANGL tak tam to tlačítko ide a po kliknutí sa spustí aj Long kalkulátor s anglickými popiskami jednotlivých bitov.
Skúšal som už aj do koreňového priečinka autodiagnostiky nakopírovať celý program Lcode CZ ale nič.
A tak sa teda pýtam ako docieliť aby tam bolo to tlačítko aby to fungovalo a malo to ČESKÉ POPISKY jednotlivých bitov?????
Nemá náhodou taký program kde to funguje vo verzií 10.6.4 CZ (lebo nechcem odpáliť kábel).
A posledné prečo sa stále špekuluje s verziami programu? Samozrejme asi tam je vždy niečo naviac ale je to až taký rozdiel???
Ak Ano tak akú najvyššiu verziu si môžem nainštalovať ja bez poškodenia kábla a samozrejme v ČESKOM JAZYKU.
Ďakujem za Vás drahocenný čas a odpovede prípadne programy.
Posielam ešte aj nejaké foto.
Ešte raz moc Ďakujem

ve si křížový šroubováček, odšroubuj 4 vrutíky, vytahni plošný spoj a podívej se jaké tam mas komponenty... nejdříve si ale najdi co tam mas hledat jeto jak zde na foru tak jinde mnohokrát popsané za jakých podmínek ti kabel bude spolupracovat.marian52 píše:VAG 10.6.0 EN
Ja som si dnes objednal kabel 11.11. Je na tom soft 11.11.0 a mozno skusim CZ verziu ak najdem presne tu istu verziu. Ale inak, preco tak vsetci chcete CZ?? Ved ta EN funguje. Sice viem, ze niekto nemusi byt zrucny v anglictine, ale existuje manual chybovych kodov, tak podla oznacenia z EN sa to da najst v CZ manuale.
Re: VIS 4.5
ja mam tento isty problem, vie niekto preco to robi? ked ho preinstalujem tak 1. jednotku nacita normalne vsetko ide a ked dam spet a dam dalsiu tak dlho cita a vyhodi tuto tabulku... aj na en verzii aj na cz...mcz píše:vyzkoušel jsem teda oem kabel verze 11 na českou verzi VCDS 10.6.5

Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH