Kúpa VW Polo Classic 1.9 sdi 50kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kúpa VW Polo Classic 1.9 sdi 50kW
Ahojte,
Chcel by som kupiť takýto typ VW pola s týmto už podľa mňa pekným interiérom ho robili len roku 2000/2001.. Ak ho niekto máte alebo ste sa s ním stretli, klady, zápory.. Naši toto vozidlo vlastnili no to som mal medzi 11-14 rokmi.. Takže dávno.. ps niečo takéto www.autobazar.sk/inzerat/300796/volkswa ... 5-4d-2000/
Chcel by som kupiť takýto typ VW pola s týmto už podľa mňa pekným interiérom ho robili len roku 2000/2001.. Ak ho niekto máte alebo ste sa s ním stretli, klady, zápory.. Naši toto vozidlo vlastnili no to som mal medzi 11-14 rokmi.. Takže dávno.. ps niečo takéto www.autobazar.sk/inzerat/300796/volkswa ... 5-4d-2000/
Fiat Linea 1.3Multijet[diesel] 66kW [Snažíme sa predať no nik ju nechce]
VW Polo variant 1.9 SDi 50kW
-
- Přispěvovatel
O kupovaní jazdených aut je tu toho mraky.Nie je podstatné ani akú značku kúpiš , aj keď niektoré majú horšiu povesť ako je ich kvalita .Jedna rada je však univerzálna : Ak nie je doložená vierohodná historia auta a Ty ho napriek tomu chceš , vezmi niekoho kto ten typ dobre pozná a na koho radu dáš. Ak by si ho mal aj zaplatiť , môže Ti ušetriť hromadu peňazí .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Ďakujem za radu
Určite kúpu tohoto vozidla budem prejednávať s niekým takým kto ho dobre pozná
akurát by som sa chcel spýtať na spoľahlivosť týchto motorov SDi.. Ohľadom údržby tohto vozidla. Vopred Vám ďakujem.

-
- Přispěvovatel
Ak sa dá veriť tomu čo tu už bolo napísané , tak tie motory sú " nesmrteľné " samozrejme je to na úkor výkonu a emisií . Prednosťou koncernových aut je ich vysoká unifikácia , a teda aj dostupnosť dielov .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Počítam s tým, že po cca 200000km nabehaných sa s prevodovkou určite môže vyskytnúť neaký problém..81 píše:Pozor na převodovku.
Takže poväčšine len klasická údržba

A o výkon mi nejde som skôr kľudnejší vodič, tých 50kW mi pre moje potreby bude bohate stačiť.
okéj bol som rozhodnutý pre sdi a tieto informácie ma neodrádzajú od kúpy.

Samozrejme ďakujem za vaše skúsenosti s týmto motorom.
Moji rodičia mali polo SDi Classic auto s týmto motorom. Kupovali ho nový v 2001 ten mal 50kW motor. Boli sme s ním aj plne naložený a išli sme k moru.. pamätám si na ocovú hlášku citujem "Krista treba tomu šestku"
keď sa hO teraz pýtam, ako sa jazdilo na tom SDi_čku tvrdí, že na akceleráciu voči fiatu Linea 1.3Multijet 66kW Bolo vraj vďaka objemu lepšie a nebolo ho treba tak tlačiť..
keď sa hO teraz pýtam, ako sa jazdilo na tom SDi_čku tvrdí, že na akceleráciu voči fiatu Linea 1.3Multijet 66kW Bolo vraj vďaka objemu lepšie a nebolo ho treba tak tlačiť..

V porovnani s feldou 1,3 50kW je to lenochod. Musis proste pocitat, ze s takym motorom ides casto na doraz bez rezervy do kopca, na predbiehanie. Ked z toho potrebujes aspon trochu vykonu tak to musis vytocit ako benzinak do otacok na 3ke alebo 4ke. Zase na druhu stranu to ma relativne jednoduchu konstrukciu, ktora pri rozumnej starostlivosti vydrzi hromadu km. Nie nadarmo sa tieto motory kupovali do firemnych flotil, kde sa urcite nesetrili a v pohode jazdili.
Co sa tyka porovnania s tym fiatom, tak treba brat do uvahy nove EURO normy ktore motorom dost kradnu chut do zivota nastavenim a aj tazkymi prevodmi.
Co sa tyka porovnania s tym fiatom, tak treba brat do uvahy nove EURO normy ktore motorom dost kradnu chut do zivota nastavenim a aj tazkymi prevodmi.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Auto budem využívať na prepravenie mňa + ešte jednej osoby do školy kde minimálne 80% je úsek cez mesto.. na 50-60km/h sa rozbehne v pohode.dibarbora píše:V porovnani s feldou 1,3 50kW je to lenochod. Musis proste pocitat, ze s takym motorom ides casto na doraz bez rezervy do kopca, na predbiehanie. Ked z toho potrebujes aspon trochu vykonu tak to musis vytocit ako benzinak do otacok na 3ke alebo 4ke. Zase na druhu stranu to ma relativne jednoduchu konstrukciu, ktora pri rozumnej starostlivosti vydrzi hromadu km. Nie nadarmo sa tieto motory kupovali do firemnych flotil, kde sa urcite nesetrili a v pohode jazdili.
prikladám video z golfa sdi 50kW. Váhovo tam nieje veľký rozdiel je ešte ťažší. A prepáč tým žeby išlo pomaly ma neodradíš:) http://www.youtube.com/watch?v=6RB-bhohlls
Neviem preco do mna utocis, v prvom prispevku si sa opytal, ze chces poznat nazory a skusenosti. Svoju prakticku skusenost a nazor na tento motor som ti napisal. Ked si presvedceny, ze to auto chces a bude ti stacit tak si ho kup a nikoho sa nepytaj. Odviezt odvezie, potesit moze akurat tak spotrebou.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Okéj ďakujem Vám za vaše rady a cením si ich.. Tým pádom je téma uzavretá.. V priebehu týždňa idem pozrieť autíčko do bazáru aj s kamarátom, ktorý si presedel na pole Classic viac ako dosť 
Určite som nechcel útočiť. Je pravda že má veľa ľudí koli vykonu odhovára a už mi to dosť lezie krkom.. Tak sa ospravedlňujem.

Určite som nechcel útočiť. Je pravda že má veľa ľudí koli vykonu odhovára a už mi to dosť lezie krkom.. Tak sa ospravedlňujem.