ostavaju svietit smerovky G3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ostavaju svietit smerovky G3
Ahoj, potreboval by som poradit s jednym zahadnym problemom... Pri zamykani/odomykani mi pravidelne ostane svietit prava strana smeroviek. aj ked potom nastartujem nic sa nestane, ani ked davam smerovku doprava, vobec no neprerusuje len to stale svieti... jedine co pomoze spustit znovu smerovky alarmom a vtedy to bud zhasne alebo ked nie tak musim zamykat a odomykat dovtedy kym to nezhasne... Moze to robit skor alarm alebo skor prerusovac smeroviek?? kde tam najdem ten prerusovac?? diky
Naposledy upravil(a) Tomasvw dne 01 lis 2009, 20:13, celkem upraveno 2 x.
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
Re: ostavaju svietit smerovky G3
mas tam alarm META ze ?Tomasvw píše:Ahoj, potreboval by som poradit s jednym zahadnym problemom... Pri zamykani/odomykani mi pravidelne ostane svietit prava strana smeroviek. aj ked potom nastartujem nic sa nestane, ani ked davam smerovku doprava, vobec no neprerusuje len to stale svieti... jedine co pomoze spustit znovu smerovky alarmom a vtedy to bud zhasne alebo ked nie tak musim zamykat a odomykat dovtedy kym to nezhasne... Moze to robit skor alarm alebo skor prerusovac smeroviek?? kde tam najdem ten prerusovac?? diky
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja mám tiež MEtu alarm a mne pre istotu prestali blikať ked otváram a zamykam auto že vraj to je tiež relé a mám typ čo je riadiaca rovno aj v siréne tak to musím pozrieť a rozobrať , ešte otázka keby chcem montovať druhý alarm tak všetko inštalácia zostane iba sa vymení nejaká ta jednotka čo?Aký je taký dobrý alarm ?
BMW 330 ix
tak som to už vyriešil, keby to niekto potreboval, su to 2 kable bledo-modrej farby.jeden pre jednu stranu smeroviek a druhy pre druhu...
je to podla tejto schemy http://www.safeguard-motors.co.uk/hpa_02.pdf
diky za pomoc, hlavne kevino

nz, uz som ti nestihol napisat tie farby....Tomasvw píše:tak som to už vyriešil, keby to niekto potreboval, su to 2 kable bledo-modrej farby.jeden pre jednu stranu smeroviek a druhy pre druhu...
Re: ostavaju svietit smerovky G3
cau mne presne to iste začalo robiť ostavaju mi svietit smerovky na lavej strane ako si to vyriešil bo nie je toho moc popisane. Ani ten odkaz čo si daval mi nejde vobecTomasvw píše:Ahoj, potreboval by som poradit s jednym zahadnym problemom... Pri zamykani/odomykani mi pravidelne ostane svietit prava strana smeroviek. aj ked potom nastartujem nic sa nestane, ani ked davam smerovku doprava, vobec no neprerusuje len to stale svieti... jedine co pomoze spustit znovu smerovky alarmom a vtedy to bud zhasne alebo ked nie tak musim zamykat a odomykat dovtedy kym to nezhasne... Moze to robit skor alarm alebo skor prerusovac smeroviek?? kde tam najdem ten prerusovac?? diky

ahoj, vtedy som to vyriešil tak že som prestrihol tie 2 kable ktore idu z r.j. alarmu a ovladaju smerovky... alarm uz nebude viac mat moznost ovladat smerovky. mne to nevadilo, takze som to tak nechal. ako som pisal vyssie mali by to byt bledo modre kable.