Chci koupit audi a6 3.0tdi quattro
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chci koupit audi a6 3.0tdi quattro
Zdravím všechny,chci poradit ohledně audiny a6 s motorem 3.0tdi. Zajímá mě,ceny ND,údržba,automatická převodovka a vše co by jste mi k tomu mohli říct,jestli to brát nebo ne.....všem děkuji za každou radu.
-
- Aktivista
Re: Chci koupit audi a6 3.0tdi quattro
pokud si ve vatě není co řešit poku žiješ od výplaty k výplatě zkus http://auto.bazos.cz/inzerat/14935729/F ... va-STK.phpMilik607 píše:Zdravím všechny,chci poradit ohledně audiny a6 s motorem 3.0tdi. Zajímá mě,ceny ND,údržba,automatická převodovka a vše co by jste mi k tomu mohli říct,jestli to brát nebo ne.....všem děkuji za každou radu.

- frantacech
- Aktivista
Re: Chci koupit audi a6 3.0tdi quattro
je nejaka draha .. asi bonusova vybavaslovacek.milos píše:pokud si ve vatě není co řešit poku žiješ od výplaty k výplatě zkus http://auto.bazos.cz/inzerat/14935729/F ... va-STK.phpMilik607 píše:Zdravím všechny,chci poradit ohledně audiny a6 s motorem 3.0tdi. Zajímá mě,ceny ND,údržba,automatická převodovka a vše co by jste mi k tomu mohli říct,jestli to brát nebo ne.....všem děkuji za každou radu.

No vím,že se kvůli nim musí hodit motor ven,ale co každý říká,tak to není problém,je to parádní skládačka a hlavně se to nedělá každý rok.....z toho bych strach neměl....bál jsem se podvozku,ale pár lidí mi řeklo že u tý audiny je výdrž ramen a silembloků v kostech nad očekávání dobrý.....tak nevím....ale hodně lidí říká že se povedlo
-
- Aktivista
No právě to je ta věc která mě zatím zaráží v koupi. Už jsem to tu párkrát řešil a nedořešil....Jezdím různě po evropě po montážích a potřebuji auto,které nebude nějak líné,žravé a drahé . Potřebuji to na přespávání. A mám zatím dvě varianty. Audi a6+karavan( bohužel stavby se nachází v terénu a myslím že podvozku atd by to neprospívalo,a karavany jsou nízké takže bych ho otrhal.) Druhá varianta je iveco daily udělat jako obytnou vestavbu. Tady bych jen vytknul spotřebu někde kolem 12 litrů ale k té bych se možná dostal i s tou audinou.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
co treba mensi dodavku 4x4, mitsubishi apod. furt lepsi nez dvanactsettrojka
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
A co tak Multivan? Ten je zvnutra super na takuto potrebu.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Aktivista
Milik607 píše:No právě to je ta věc která mě zatím zaráží v koupi. Už jsem to tu párkrát řešil a nedořešil....Jezdím různě po evropě po montážích a potřebuji auto,které nebude nějak líné,žravé a drahé . Potřebuji to na přespávání. A mám zatím dvě varianty. Audi a6+karavan( bohužel stavby se nachází v terénu a myslím že podvozku atd by to neprospívalo,a karavany jsou nízké takže bych ho otrhal.) Druhá varianta je iveco daily udělat jako obytnou vestavbu. Tady bych jen vytknul spotřebu někde kolem 12 litrů ale k té bych se možná dostal i s tou audinou.
pochybuju že to vyřešíš to tak popářit letadlo s půjčovnou

-
- Aktivista
v neděli jsem přezouval podobné auto, když si ho majitel před 3 lety kupoval tak mi říkal že chce mít auto i jako koníčka že na spotřebu nehledí, priorita bezpečí, pohodlí, spolehlivost,
nyní už mluvil jinak že ta kurva žere aj trávu u silnice, + servis, gumy, krásu mu popravilo krupobití a poodíral pražský provoz
nyní už mluvil jinak že ta kurva žere aj trávu u silnice, + servis, gumy, krásu mu popravilo krupobití a poodíral pražský provoz

-
- Aktivista