Rozleštění laku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozleštění laku
Ahoj. Po zimě jsem umýval "narychlo" auto v samoobslužné myčce tím ručním kartáčem. Jenomže si s ním někdo předemnou umýval asi traktor, takže v něm byli zrnka které mi poškrábali celé auto, jsou to takové ty jemné pavučiny co jdou vidět jen na slunci, ale je to políčený fest. Potřeboval bych to nějak šetrně ale efektivně rozleštit, lak mám v dobrém stavu a dost silný, ale nevím co by udělalo silné brusivo jako je třeba Tempo, vosk Turtlewax který používám to asi nerozleští co?...všude vidím nějaké leštěnky na staré autolaky apod. pomohlo by to aniž by to zbrousilo lak moc? zároveň nechci nějakou profi pastu za litr. Může mi někdo něco doporučit? Díky
Celkem funguje tohle http://www.a-c.cz/index.php?/manufactur ... e.tpl.html
Pak samo pasty od 3M ale ty jsou dražšší
Pak samo pasty od 3M ale ty jsou dražšší
-
slovacek.milos
- Aktivista
já bych to 3M zas nedělal pokud nemáš zkušenosti se strojním leštěním a navíc tmavší barvu
tak můžeš naleštit pěkné prasárny,
nevím kde jsi zjistil že temto je silné brusivo, tempo na staré laky je jen mírně abrazivní a na metle a nové lavé laky není abrazivní vůbec,
zkus ty tempa ty nesklamali a jak píše máslo ještě něco na to dobrý je teflon
tak můžeš naleštit pěkné prasárny,
nevím kde jsi zjistil že temto je silné brusivo, tempo na staré laky je jen mírně abrazivní a na metle a nové lavé laky není abrazivní vůbec,
zkus ty tempa ty nesklamali a jak píše máslo ještě něco na to dobrý je teflon
Dělal jsem tím Tempem naposledy zašlou š105L a udělal jsem z ní hotovou leštěnku. Na mladém laku s ním rozlešťuju jen škrábance a jsem vždycky překvapen že to rozleští i hlubší rýhy tak jsem nabyl dojmu že je v něm silnější brusivo, ale zkusím s ním vzít teda celé auto a pak to vemu voskem. Ty profi pasty 3M jsem už taky viděl v praxi, ale do toho se pouštět nebudu.
Mámě se nedávno povedlo lehce poškrábat úplně nové auto když čistila zaschlou mušku. V prodejně s autolaky mi prodali takovou pastu přímo na drobné škrábance (asi o velikosti tempa) za 170,-Kč. Myslím že to bylo 3M, ale můžu se mrknout. Povedlo se to krásně zaleštit a ani na tom novém laku to není vidět. Na svém autě tyhle drobnosti řeším tempem a spokojenost, ikdyž je vidět kde se s ním leštilo. Asi by pomohlo to vzít celé 
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
VW Sharan TDI
za mě určitě tempo na starý laky,ale takový ty rejhy co vypadaj jak od mičky to tempo udělá taky.nebo zainvestuj a kup si od firmy MEGUIARS leštěnku na starý laky a vosk (doporučuji ten tekutý) a uvidíš co sou leštěnky!kam se hrabe turtle!cena kompletu cca 1500kč.když budeš mít zájem tak mi napiš a já ti pošlu stranku kde to obědnávám a který... 
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv
Daily-T4 mulťák acv
-
senioring1
- Přispěvovatel