PROSÍM

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
V.p.P.
Nováček
Odpovědi: 0

PROSÍM

Příspěvek od V.p.P. »

MOC VÁS PROSÍM NEVÍTE NĚKDO O TECHNICKÝCH DATECH, PŘÍRUČKÁCH, MANUALECH KE STÁHNUTÍ OD Audi, Wolksvagen, Citroen, Peugot, BMW,Škoda, Nisan,Ford,Fiat, Volvo,......k jakému koliv vozu.....Strašně moc vás prosím kdyby jste byl někdo tak hodnej a odepsal nebo ještě lépe poslal mi to ne e mail děkuji budu vám zavázanej....... :tajny: :tajny: :tajny:
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Já bych to bral taky. A ještě Mercedes, Iveco, Renault + všechny, na které jsem zapomněl.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
V.p.P.
Nováček

autodata

Příspěvek od V.p.P. »

jedny mám můžete je stáhnout na Torrentspy.com A vy nevíte o nějakém dalším??
ferodu
Přispěvovatel

Příspěvek od ferodu »

ponuknes nieco na vymenu ?
pumix
Přispěvovatel

Re: PROSÍM

Příspěvek od pumix »

V.p.P. píše:MOC VÁS PROSÍM NEVÍTE NĚKDO O TECHNICKÝCH DATECH, PŘÍRUČKÁCH, MANUALECH KE STÁHNUTÍ OD Audi, Wolksvagen, Citroen, Peugot, BMW,Škoda, Nisan,Ford,Fiat, Volvo,......k jakému koliv vozu.....Strašně moc vás prosím kdyby jste byl někdo tak hodnej a odepsal nebo ještě lépe poslal mi to ne e mail děkuji budu vám zavázanej....... :tajny: :tajny: :tajny:
Chceš si otevřít servis ve stodole,nebo máš všechny ty auta doma.taková "Jak na to" má přes 100 MB.a to nikdo emailem posílat nebude.Mám jí v počítači ,ale knížka je knížka...než bych vitiskl 340 stran,tak jsem ji za 599kč koupil...
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
vaclav.volejnik
Přispěvovatel

Re: PROSÍM

Příspěvek od vaclav.volejnik »

V.p.P. píše:MOC VÁS PROSÍM NEVÍTE NĚKDO O TECHNICKÝCH DATECH, PŘÍRUČKÁCH, MANUALECH KE STÁHNUTÍ OD Audi, Wolksvagen, Citroen, Peugot, BMW,Škoda, Nisan,Ford,Fiat, Volvo,......k jakému koliv vozu.....Strašně moc vás prosím kdyby jste byl někdo tak hodnej a odepsal nebo ještě lépe poslal mi to ne e mail děkuji budu vám zavázanej....... :tajny: :tajny: :tajny:
napis si do kolonky HLEDEJ ,dilenske prirucky,a najdes odkazy kde stahovat. (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“