Je tam 5 káblov. Tie dva oranžové som vystopoval až do riad. jednotky ABS.
Tie dva káble navzájom prebíjajú - skratujú. Je tam ešte hnedy, červený a čierno/zelený. Zohnal som druhý krúžok - použitý, ta istá chyba. Len neviem či je 100% dobrý. Dá sa ten krúžok nejak zmerať?
ako myslis ze sa prebijaju ? ak mas merak tak odpoj konektor od kruzku, zapni zapalovanie a zmeraj napatie na tych oranzovych kabloch proti kostre (hnedy kabel), mal by si na oboch namerat asi +2.5V
napajanie toho kruzku je ok ? poistka ok ? kruzok ma dve napajania 30ku a 15ku.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik
Je to presne ako hovoríš. Červený kábel stále napätie 12,5 V. Keď zapnem kľúčik tak ide napätie na zeleno/čierny kábel 12,5 V, a oba oranžové káble maju 2,5 V. Obe poistky - myslíš vpredu pri baterke sú OK. VAG stále vypisuje chybu - 778 G85 žiadna komunikácia. Asi by som mal zohnať ďaľší krúžok na vyskúšanie.
pOMOCTE MI PROSÍM. Půjčil jsem si snímač úhlu řízení z jiného passata na zkoušku a když jsem ho vrátil zpět, tak mi hlásí chybu 1044 řídící jednotka chybně kodovaná. Jaký kod nebo postup musím udělat abych to kamarádovi vrátil tak jak jsem si to pujčil?