Ahoj Mistři. Zakoupil jsem Felicii s vydechlím čerpadlem Lucas. Mám ho nechat repasovat nebo mám zvolit nějaké čerpadlo Bosch? Mám doma čerpadlo Bosch i s držákem ale z nějaké Cordoby 1.9 D bez elektroniky mělo najeto přes 3OOOOO takže bych ho musel nechat repasnout. Nevím jak to bude fungovat protože zezadu toho Bosche je asi ještě nějaký přidávání sytiče nebo něco takového. Děkuji za radu
Passat Variant 81kw TDi 4x4, EGR OFF, SPRINT 520 prodáno,
Felicie 1,9 D pěkná pokladnička
Land Rover Discovery 3OO Tdi prodáno
Nissan Navara King Cab 2.5 D
jednou jsem tu psal ze je lepsi vzit kladivo co je v dilne nejvetsi a jebnout do to lucase se vsi silou,nechal jsem ho repasnut a za chvilku zase s tim sracem problemy. Az pak mi napadlo sannout pod ponk a vytahnout bosch neznamo kolik mel mel najeto,od ty doby felda jezdi jak z praku bez potizi.
To kladivo je zdánlivě brutální, ale správné řešení. Zničí se kus materiálu, ale ušetří se psychická rovnováha ruku v ruce s fyzickou kondicí mechanika. /o peněžence majitele nemluvě/Nejvíc člověka ničí výrobek- paskvil a zklamání z práce konstruktérů..
taky jsem tam dal z G3 D ,vyhoda je ta,ze zrovna tohle cerpadlo ma stejnou remenici jak ten Lukasrac. Jinak sitic jsem taky do ted neresil, mlada to nastartovala uplne v pohode celou zimu. Coz jsem nechapal pri tech krutomrazech.
koupil jsem auto jako nepojízdné po ruzných zkouškách doma v dílně jsme zjistily že opravdu čerpadlo nevstřikuje naftu na vstřiky a ze zvědavosti jsem změřil kompresi a 4 válec měl je 8 atm. netěsnil sací ventil takže hlava dolů a ventilové sedla KO a teď než se nabrousí hlava je potřeba vyřešit čerpadlo
takže tam dám bosch a bude. držák a vstřiky a trubky mám
Passat Variant 81kw TDi 4x4, EGR OFF, SPRINT 520 prodáno,
Felicie 1,9 D pěkná pokladnička
Land Rover Discovery 3OO Tdi prodáno
Nissan Navara King Cab 2.5 D
Manželka má polo stejnej motor a Lucas v zimně trochu zlobil neříkám že to je jen kvůli němu ale nakonec tam šel starej Bosch co má taky ještě sitič a ten jsme ani nezapojily zatím a jezdí to v klidu jen jsme trošku zvedli volnoběh a v klidu je fakt že z lucasem to bylo živější