konec...sorry všem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

zdenek.h.k
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kde jste??????

Příspěvek od zdenek.h.k »

Kde jste všichni? Všichni kdo pomlouváte a nevíte o co se jedná? Pokud to je zadarmo, to jste všichni hrdinové, všichni posíláte svoje e-maily a chcete to nebo ono. Kdy si už konečně zvyknete, že když někdo něco udělá a stráví s tím svůj čas, který mohl proležet nebo prochlastat, že za to chce peníze? Sám jsem poctivě od MaryB převodník koupil, velice slušné jednání, maká to, používám všechny uvedené programy a je to super. Takhle jste vědomě zastavily člověka, který NĚCO VÍ.
P.S. Nechcete něco zadarmo?
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

MaraB píše:
váha píše:ehm takoví malý dotaz,tyhle programy jako hondloger,DDT2000 bo ja kse to menuje,atd. nefungujou s klasickým kabelem založený na čipu Si pro VAG-COM?
No jasne ze fungujou :-)
Ja to rikam porad ze jsem nedelal zadny zazrak, ze HW sam o sobe dela jen takovych 20% maximalne a zbytek dela spravny vyber softu.

S mym prevodnikem pojede KAZDY soft, ktery nepotrebuje svuj specialni HW .. VagTacho by s tim klidne taky jel, kdyby jej autor programu nenapsal schvalne tak ze vyzaduje svuj HW ..

Takze snad je ted uz jasne ze to co jsem nabizel nebyl podvod, slo jen o to k tomu najit a vybrat ten spravny SW. HondaLogger, Nissan Explorer, DDT2000, VAG-COM do verze 409, Opel Tech 2, AB-COM ... To vse jsou softy ktere nepotrebuji HW klic.

Mym cilem bylo nabidnout neco co by umelo predevsim Oply a pak co nejvice dalsiho. To se i stalo, odzkouseli jsme to se vsemi zminenymi SW, ale v lidech to vzbudilo spise negativni reakce a vice mene i tuto diskuzi.

Rekl bych podle hesla : kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan (noteeth)

Shrnuto a podtrzeno : jelikoz me diagnostika nezivi a mam to jen jako konicek, rozhodl jsem se po vsech tech negativnich reakcich ukoncit aktivity. Doma mam jeste posledni varku prevodniku, tu rozprodam a asi koncim. Dalsi veci uz budu delat jen pro sebe a zname .... Napriklad pocesteni AB-COMu je uz temer hotove. Podarilo se mi dokonce zapnout funkce ktere byly skryte, jako napr uprava KM...
nebre to jako útok proti tobě,jen sem se zeptal,myslim že o elektronice něco vim,tka sem se jen zeptal ;) jináč pěkná práce
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
MaraB
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaraB »

váha píše: nebre to jako útok proti tobě,jen sem se zeptal,myslim že o elektronice něco vim,tka sem se jen zeptal ;) jináč pěkná práce
Diky za pochvalu .. neberu to jako utok, tento prispevek urcite ne :-) Ale spousta jinych lidi me docela znechutila. To je ale klasicky problem - spokojeny zakaznik se uz neozve, protoze nema duvod .. A ti nespokojeni dokazou cloveka docela otravit, i kdyz za to ve vetsine pripadu ani nemuzu (Opel Tech 2 CZ vs. USB a podobne). Na 50 spokojenych staci jeden nespokojeny .. Tech 50 se totiz uz neozve. Muzu spocitat na prstech jedne ruky kolik lidi me treba dodatecne podekovalo za to ze jim to bez potizi slape nebo ze jsou spokojeni. A kdyz to clovek nedela pro penize, ale pro radost .. tak casem zjisti ze ty penize za to tak nejak nestoji.

Mimochodem, hodne lidi si mysli ze chci vydelat penize napriklad na tom ze cestinu pro Opel Tech 2 nabizim za 150 Kc. Ale ze to trem lidem zabralo dohromady asi 60 hodin uz nikdo nevidi.

Ale dost smutku (rofl) V nejhorsim budu delat veci jen pro sebe a sve zname a mam po starostech s tim kdo mi podekuje a kdo ne :-D
Predator
Přispěvovatel

Příspěvek od Predator »

MaraB píše:
váha píše: nebre to jako útok proti tobě,jen sem se zeptal,myslim že o elektronice něco vim,tka sem se jen zeptal ;) jináč pěkná práce
Diky za pochvalu .. neberu to jako utok, tento prispevek urcite ne :-) Ale spousta jinych lidi me docela znechutila. To je ale klasicky problem - spokojeny zakaznik se uz neozve, protoze nema duvod .. A ti nespokojeni dokazou cloveka docela otravit, i kdyz za to ve vetsine pripadu ani nemuzu (Opel Tech 2 CZ vs. USB a podobne). Na 50 spokojenych staci jeden nespokojeny .. Tech 50 se totiz uz neozve. Muzu spocitat na prstech jedne ruky kolik lidi me treba dodatecne podekovalo za to ze jim to bez potizi slape nebo ze jsou spokojeni. A kdyz to clovek nedela pro penize, ale pro radost .. tak casem zjisti ze ty penize za to tak nejak nestoji.

Mimochodem, hodne lidi si mysli ze chci vydelat penize napriklad na tom ze cestinu pro Opel Tech 2 nabizim za 150 Kc. Ale ze to trem lidem zabralo dohromady asi 60 hodin uz nikdo nevidi.

Ale dost smutku (rofl) V nejhorsim budu delat veci jen pro sebe a sve zname a mam po starostech s tim kdo mi podekuje a kdo ne :-D
Ja se tedy ozyvam: jsem s tim spokojen (nadmiru) :D - Fakt , nekecam. Jen nemuzu rozchodit to DDT-ecko :? - coz neni problem v HW, ale pravdepodobne v tom individuu mezi HW, SW a notasem :P
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

Predator píše:
MaraB píše:

Ja se tedy ozyvam: jsem s tim spokojen (nadmiru) :D - Fakt , nekecam. Jen nemuzu rozchodit to DDT-ecko :? - coz neni problem v HW, ale pravdepodobne v tom individuu mezi HW, SW a notasem :P

Já jsem se taky připojil k pochvale a bylo by škoda, kdyby MaraB to zabalil, jak píše. Jen mi pořád není jasné kde všichni berete to DDT2000. Taky bych ho rád pochválil (LOL). Nebo je to tajemství?... :(
MaraB
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaraB »

morose píše: Já jsem se taky připojil k pochvale a bylo by škoda, kdyby MaraB to zabalil, jak píše. Jen mi pořád není jasné kde všichni berete to DDT2000. Taky bych ho rád pochválil (LOL). Nebo je to tajemství?... :(
.. udelej na me hezke oci .. a napis mi na muj mail .. ;)
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

:woot:
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

opravdu by byla škoda zabalit to,tak doufám že tě neodradí těch pár nespokojenců abys dál rozvíjel své nadání a nadšení pro věc. ;) :)

Jinak pokud máte někdo nějaké zkušenosti s DDT,odskoušená auta,jednotky,....atd,nebo problémy tak se klidně podělte,
Hlásí to snad někomu kromě čísla chybového kódu i popis??
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Taky jsem si omočil, tak se k tomu vyjádřím: Tohle téma nezačal Mara a je v tom nevině. Bohužel ten začátek byl trochu chaotický, Bombastik podlehl nadšení a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Každopádně převodník je udělán profesionálně, já ho sice nemám, ale vím, čím je osazen a na Marově webu je jasně vidět, provedení. Pokud bych byl postaven před otázku nákupu, uřčitě bych mu dal přednost před výrobky, které nabízejí některé firmy v horší kvalitě a dražší.
Co se týče softu, tak klobouk dolů před člověkem, který dokázal počeštit diagnostický program notabene ještě z maďarštiny. Kdo si to někdy zkusil, tak mi dá za pravdu. Připojuji se k těm, kteří se mu pokoušejí rozmluvit opuštění této záslužné činnosti.
Bombastik se od té doby neprojevil, možná píše pod jiným jménem. Chtěl bych mu vzkázat tohle. Pokud máš poznatky, o které se chceš podělit, tak to udělej, ale počítej s tím, že dost lidí na to může zareagovat úplně jinak, než můžeš předpokládat. Je to problém těchto diskusí, protože se jich zůčastňuje široké spektrum lidí od naprostých laiků až po profíky. Pak stačí jedno slovo a je oheň na střeše. Je dobré předem zvážit vše co chci napsat a hlavně stát za svým slovem a nepředělávat jednou napsaný přízpěvek. Nikdo se na Tebe nezlobí a docela by mne zajímalo, jak jsi pokročil. Ještě nakonec malé doporučení. V pravidlech fóra je uvedeno, co se smí a nesmí nabízet a aby to nebylo v rozporu stačí napsat jen vyzkoušel jsem to a to a zájemci se sami ozvou SZ. Je potřeba si uvědomit, že to, co se tady píše čtou i lidé, kteři jsou placeni za to, že to čtou.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

origoš píše:Taky jsem si omočil, tak se k tomu vyjádřím: Tohle téma nezačal Mara a je v tom nevině. Bohužel ten začátek byl trochu chaotický, Bombastik podlehl nadšení a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Každopádně převodník je udělán profesionálně, já ho sice nemám, ale vím, čím je osazen a na Marově webu je jasně vidět, provedení. Pokud bych byl postaven před otázku nákupu, uřčitě bych mu dal přednost před výrobky, které nabízejí některé firmy v horší kvalitě a dražší.
Co se týče softu, tak klobouk dolů před člověkem, který dokázal počeštit diagnostický program notabene ještě z maďarštiny. Kdo si to někdy zkusil, tak mi dá za pravdu. Připojuji se k těm, kteří se mu pokoušejí rozmluvit opuštění této záslužné činnosti.
Bombastik se od té doby neprojevil, možná píše pod jiným jménem. Chtěl bych mu vzkázat tohle. Pokud máš poznatky, o které se chceš podělit, tak to udělej, ale počítej s tím, že dost lidí na to může zareagovat úplně jinak, než můžeš předpokládat. Je to problém těchto diskusí, protože se jich zůčastňuje široké spektrum lidí od naprostých laiků až po profíky. Pak stačí jedno slovo a je oheň na střeše. Je dobré předem zvážit vše co chci napsat a hlavně stát za svým slovem a nepředělávat jednou napsaný přízpěvek. Nikdo se na Tebe nezlobí a docela by mne zajímalo, jak jsi pokročil. Ještě nakonec malé doporučení. V pravidlech fóra je uvedeno, co se smí a nesmí nabízet a aby to nebylo v rozporu stačí napsat jen vyzkoušel jsem to a to a zájemci se sami ozvou SZ. Je potřeba si uvědomit, že to, co se tady píše čtou i lidé, kteři jsou placeni za to, že to čtou.
naprosto souhlasím, líp bych to nenapsal
MaraB
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaraB »

morose píše:
origoš píše:Taky jsem si omočil, tak se k tomu vyjádřím: Tohle téma nezačal Mara a je v tom nevině. Bohužel ten začátek byl trochu chaotický, Bombastik podlehl nadšení a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Každopádně převodník je udělán profesionálně, já ho sice nemám, ale vím, čím je osazen a na Marově webu je jasně vidět, provedení. Pokud bych byl postaven před otázku nákupu, uřčitě bych mu dal přednost před výrobky, které nabízejí některé firmy v horší kvalitě a dražší.
naprosto souhlasím, líp bych to nenapsal
Jo jo, taky s Origošem plne souhlasim a pripojuji se k lidem kteri premlovaji Maru aby toho nenechal a dal venoval svuj talent te zasluzne cinnosti ! :D
Predator
Přispěvovatel

Příspěvek od Predator »

Predator píše: Ja se tedy ozyvam: jsem s tim spokojen (nadmiru) :D - Fakt , nekecam. Jen nemuzu rozchodit to DDT-ecko :? - coz neni problem v HW, ale pravdepodobne v tom individuu mezi HW, SW a notasem :P
Asi jsem na to prisel, mam totiz verzi 1.0.1 - ta je na nic... Nema nekdo z Vas tu novejsi, tusim 2.09? Vymenim... dale pres SZ, jak doporucuje rozumne Origos. predem diky
"Bob je skutečný." - TWIN PEAKS
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“