koupit nebo nekoupit 106 1,5D

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
michalpistulka
Nováček
Odpovědi: 0

koupit nebo nekoupit 106 1,5D

Příspěvek od michalpistulka »

Ahoj pánové a taky určitě dámy.
Rád bych si pořídil Peugeotka 106 1,5D.
Mám vyhlídnutýho dotaženýho z německa za 70 000kč Je z 97, má 2 pytle, servo, a centrál. Najeto 88 tis
Nechtěl jsem 1,9 kvůli pojistce a tak jsem pokukoval po nižších objemech. Nejřív po 1,8 eskort ale z toho mě všichni hodně rychle zradili. Radili mi nějakýho frantíka hlavně 306. Ale je na mě moc drahá a taky 1,9. Tak jestli máte někdo zkušenosti tak se podělte. Díky moc za za vaše odpovědi.
Vladimír
Sběrač informací

Příspěvek od Vladimír »

Osobně na něm nevidím nic špatného, až na to miniaturní provedení.
měl jsem ho v benzínu /manželka/ a bez problému.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Raději si kup chrochtavou Feldu. Bude levnější a co přidáš na povinném, ušetříš na dílech.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
michalpistulka
Nováček

Příspěvek od michalpistulka »

Zdá se mi že feldy jsou horší v karoserii i když je fakt že ji známej měl pěkně shnilou ale do října startoval bez žhavení, teda povídal to :?
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

To je pravda, ale ta plechařina je tak levná, že to skutečně stojí za úvahu, obzvlášt, když dnes máš za tu cenu pomalu ty Feldy dvě. Dá se dnes sehnat i v pěkném stavu za dobrou cenu, neboť většina lidí vidí jen to povinné ručení a klesá poptávka i cena. Přitom ten rozdíl je jedno tankování. Další výhoda je třeba v tom, že vodní pumpa není hnána rozvodovým řemenem a tím pádem z této strany nehrozí nepříjemné překvapení. Nejsem dialer Škodovky a v době, když ojetá stála 200 000, tak bych si o ní neopřel ani kolo. Dnes ji mám, protože je to levnej diesel.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“