Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
sikin1987
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od sikin1987 »

Jo uz se pomalicku zaucuju.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

Teda koukám že není rozdíl mezi důchodcem a vlastníkem auta na naftu, jak vidíte levnej olej tak hned ho vykoupíte. :D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kotelnik píše:Teda koukám že není rozdíl mezi důchodcem a vlastníkem auta na naftu, jak vidíte levnej olej tak hned ho vykoupíte. :D
kolikrát není rozdíl nezi benzínkou a lídlem tak na co utrácet

si kup naftu a vylej dovody :o přijdeš na to jaký je rozdíl mezi tím kdo jezdí na naftu a olej s lídlu, zjistíš že žádný, ten co jezdí na naftu to ještě jen neví, :)
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

Před intersparem od rána fronta, pokladny totálně napráskaný, u každé minimálně 10 čekajících cikánů a důchodců.
Každej má v košíku alespoň 5 olejů, lidi před kšeftem vozej oleje do auta a už se domlouvaj na další kolečko.. dvě cigošky už otáčejí od 7h (byl jsem tam v 8h) po 10L, strčí je do auta a jdou znova.

Opravdu každej kdo vyjde ven má alespoň 5 olejů ve vozíku.. žluto kam se podíváš
Mercedes-Benz W210 300D
zflek
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od zflek »

Hlásím frontu od pokladny az na konec sparu.... A to mne taky čeká ještě jedno kolečko... Chci mit alespon plnou nádrž :D
slovacek.milos
Aktivista

hlásím že startuji BVP

http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=b ... 0A&cad=rja

a jedu do sparu na tu frontu

první vlnu uršitě odrazíme a olej přivezeme po skončení podám hlášení 8)
zflek
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od zflek »

myslím že už jezdit nemusíš :D řekl bych že už je všechno fuč.. kdyby radši smažili na palmovym a tenhle levnej nechali do nádrží... (LOL) nakřečkoval jsem si 90l a 2 másla v akci (wallbash)
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Větší masakr jsem ještě neviděl. Tolik duchodcu na jednom místě taky ne. Vzal jsem jenom 20 pak už mně to nebavilo. Jinak oleje tam bylo hodně pak slevnili i slunečnici z 43 na 15 během vteřiny (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

tak já otáčím a budu připraven na další frontu (LOL)
ovocny
Přispěvovatel

Příspěvek od ovocny »

Tak jste se dostali do televize, na nove to ted davali tak kouknete na zpravy vecer treba se tam uvidite :D Jinak se tohle divadlo opakuje pri kazde akci tohohle typu a uz jsem taky pred par lety mel to "stesti" potkat duchodkyne co si nadavaly do kur*v kvuli jogurtum a dedci se strkali vozikama a to jsem sel jen pro neco na svacu, super divadlo. V te reportazi byl dobry dedek co honil kamaramana co ho tocil ze mu rozbije hubu jak byl nateseny na olej :D
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Nechápu na co toho ti duchodci tolik potřebujou se stím snad mažou nebo co. (rofl) (LOL)
zflek
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od zflek »

Tak v liberci to musel bejt boj.. prej 5kusů na osobu... já šel pokaždý s 30 litrama, vybral si mladou slečnu, ta to namarkovala, dal jsem 450 a šel nový kolo (rofl)
cefar
Sběrač informací

Příspěvek od cefar »

tak já včera taky přivez 55 litříků ale na Cejlu v tzv. Romašpáru to bylo taky vo hubu se tam indočeši se satříkama skoro ušlapali.
slovacek.milos
Aktivista

cefar píše:tak já včera taky přivez 55 litříků ale na Cejlu v tzv. Romašpáru to bylo taky vo hubu se tam indočeši se satříkama skoro ušlapali.
na frontu jedině to BVP http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=b ... 0A&cad=rja ;)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“