O1: Nádrž z 4x4 do předohrabu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- tommasAHC
- Přispěvovatel
O1: Nádrž z 4x4 do předohrabu
Ahoj kluci,
nevíte jestli by šla nádrž z 4x4 do normální předokolky? Vím, že má o cca 10 litrů víc, občas by se to šiklo na dlouhé trasy, které jezdívám.
http://www.vw-club.cz/download/file.php ... 655592[img]
nevíte jestli by šla nádrž z 4x4 do normální předokolky? Vím, že má o cca 10 litrů víc, občas by se to šiklo na dlouhé trasy, které jezdívám.
http://www.vw-club.cz/download/file.php ... 655592[img]
dojezd prodloužíš třeba díky EWT nebo GGU skříni a pak dáš chorvatsko na nádrž jako prd
(myslím cestu tam)

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
do čeho se to dávalojajic píše:velká nádrž existuje i do předohrabu......."dálniční paket"
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- tommasAHC
- Přispěvovatel
Tak rozhodně to není něco co by mě extra pálilo, ale jezdím teď cesty jako Franfurkt, Varšava, východní slovensko a tak. A minule jsem se bavil s majitelem čtyřhrabu, tak mě to inspirovalo. Kdybych tam měl o 10 litrů víc, bylo by to příjemné:) Pokud bych se krotil tak by se dalo bez starostí jezdit 1100 až 1200 bez tankování.
Jinak montáž EWT nebo GGU skříně mi občas v hlavě vrtá taky, ale mám seriových 90PS a to na to není. A popravdě mě ani nějak nic do posilování výkonu netlačí.
Jinak beru vždy po pípnutí rezervy, teda mám jenom 45 litrů rádius (což je třeba při dálničním tempu 150km/hod (GPS) na tempomatu proklatě málo).
Paket dálnice jsem ještě neslyšel, dej víc informací.
Jinak montáž EWT nebo GGU skříně mi občas v hlavě vrtá taky, ale mám seriových 90PS a to na to není. A popravdě mě ani nějak nic do posilování výkonu netlačí.
Jinak beru vždy po pípnutí rezervy, teda mám jenom 45 litrů rádius (což je třeba při dálničním tempu 150km/hod (GPS) na tempomatu proklatě málo).
Paket dálnice jsem ještě neslyšel, dej víc informací.
Skus byt pri tankovani trpezlivejsi a po vypnuti pistole este podrzat odvzdusnovaci ventil a pomaly tankovat az uvidis hladinu nafty v hrdle nadrze. Kedze jazdis dlhe trasy, tak bezpecnostny objem v nadrzi az tak nepotrebujes (palivo hned spalis). Za beznych okolnosti dostanes do nadrze minimalne 7 - 8l navyse, myslim, ze aj to potesi. Mam sice passata, ma vacsiu nadrz, ale nad ramec 62l, tam bezne dam 8 litrov k dobru, ked je zadok auta vyssie ako predok, tak sa da aj 10l pretankovat.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
-
- Sběrač informací
mám O1 a když mi rafika ukazuje 1/2 nádrže tak tam naliju z kandáku 45 litrů tak mi neřikejte že má nádrž 55l sice ji na čtyřikrát odvzdušním ale 45 se do pulky vleze
Škoda Octavia I combi 1.9tdi 81KW AHF, černá kůže, ABS, climatronik, temp., okna šíbr špigle v el., EGR off, 16 " BBS RS 771
ex Focus I 1.8TDDI chip 85KW kat+egr off, sport.podvozek, 16"O.Z.Racing superturismo WRC
ex Focus I 1.8TDDI chip 85KW kat+egr off, sport.podvozek, 16"O.Z.Racing superturismo WRC