zdarec kluci, jak již název příspěvku napovídá, hleděl jsem na to dnes jak puk, když zamnou přijel kamarád, s tím že má octaviu 1.9tdi a má v techničáku v obou malym i velkym napsany 97kw. Přičemž motor je klasická rotačka AHF 81kw. Mám spíš jen otázku, jestli s tím může mít někde problém, popřípadě jestli se náhodou nedělala nějaká limited edition o které vůbec nevím. díky radek
PODOTÝKÁM NENÍ TO 96-PUMPEDÜSE! MÁ TO ROTAČNÍ ČERPADLO, KÓD MOTORU AHF (NA ROZVODECH)
Octavia I 1.9tdi 66kw ALH
|diagnostika koncern vozů do rv. 2004| základní elektromontáže centrálů apod.|
To je opravdu zvláštní. Ale jediné, co mě napadá, je legální upravená verze od CIMBU Autosport, která jak známo spolupracuje s boleslavskou Škodovkou a na přání zákazníkovi odladí motor, přičemž úpravu registruje do TP.
Kamarád to tak má na Felicii. Má originál 1,3 MPi koupenou přímo z boleslavské fabriky, motor odladili v CIMBU ještě před prodejem a výkon v TP je uveden 61,5 kW.
Naposledy upravil(a) Marek77 dne 09 dub 2012, 20:18, celkem upraveno 1 x.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
To je to samý jak mi ve škodovce řekli že fabia s takovym vinkem neexistuje a kupoval si ji pán přímo tam kde sem byl pro náhradní díly na to auto. Byl to kombík a na skle i v papírech je vyražený 6Y05 a má tam být 6Y5,podle nich to neexistuje,ale prodali to s takovým vinem!Překlep to je hned