Audi A4 1.9TDI B5 ABS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
kurevolfik
- Nováček
Audi A4 1.9TDI B5 ABS
Zdravím.. Mám problém se zadními ABS čidly. Po výměně brzdových kotoučů jsem musel sundat ze starých kotouču starý snímací kroužek a dat ho na nové brzd. kotouče a poté začala mi svítit kontrolka ABS a červená kontrolka ´´porucha brzd. systému´´ a po připojení na diag. to píše pravé a levé čidlo špatné. Čím by to mohlo být? Je možné že jsem ty snímací kroužky špatně nalisoval a je tam odlišná vzdálenost v mezi koružkem a čidlem a proto to hlásí tuhle chybu? Díky za veškeré odpovědi.
Dá sa nasadiť iba jednou stranou,takže ak ti obidva nepraskli čo pochybujem tak neviem.Skôr by som sa pozrel na to či je snímač dostatočne zatlačený,nie je tam žiadny šrob čo by ho držal-je tam iba tak nasadený v púzdre.
Niekedy ked sa čistí ten zadný kryt kotúča sa zatlačí na snímač a ten trocha povybehne von.
Niekedy ked sa čistí ten zadný kryt kotúča sa zatlačí na snímač a ten trocha povybehne von.
musíš ty čidla zatlačit dovnitř a pak trošku povyttáhnout ale jen trošku a poslouchat aby neškrtala o ten věneček,seřízene ložisko musí být tak jak má, nejlépe dotáhnout citovka s namontovanzm kolem at víš vůli, pak vag a mrknout jednotlivě na kola jak se otáčejí za jizdy, možna tam je i nějaký základní nastavení přes vag, ale nevim, když to měnim tak to po sobě vše z kontroluju a nestalo by se mi, že by to nefungovalo po montáži když to před montáží fungovalo, neprodřels je?jdou snad i proměřit multimetrem, měl by se měnit odpor při otáčení kolem ale to fakt už nevvim přesně
-
kurevolfik
- Nováček