Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Malý ťukanec,odřeš si prst a pojišťovna ti dá nahradit všechnu škodu.Dle mého,ten volant není nic extra aby tam musel být.RSácký z OI přešitý červenou nití bude možná hezčí a bez potíží s úřady.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- martinsidlo
- Aktivista
Tak se podívej zpět,jak to mám.Najezdím toho denně mezi "blbcema" dost.Je to tvoje věc.A každý je svého štěstí strůjcem.Doufám,že máš vzadu na autě"umírám,jako chlap".
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
- martinsidlo
- Aktivista
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
...no to mi ho vyndej. Tady vznikne "flejm" fakt už uplně ze všeho...
Luka,ten volant okamžitě vyndej a namontuj seriovej,protože jak to tak čtu,tak s timhle seš jednou nohou v rakvi,a pokutu,kterou dostaneš budou splácet ještě děti tvojich dětí. Já tohle nepochopim,člověk sem dá FOTO BUDÍKU pro inspiraci a ono se z toho vyklube poučování o volantu a přednáška katastrofickejch scénářů...
A bude zřejmě hůř...

Luka,ten volant okamžitě vyndej a namontuj seriovej,protože jak to tak čtu,tak s timhle seš jednou nohou v rakvi,a pokutu,kterou dostaneš budou splácet ještě děti tvojich dětí. Já tohle nepochopim,člověk sem dá FOTO BUDÍKU pro inspiraci a ono se z toho vyklube poučování o volantu a přednáška katastrofickejch scénářů...
A bude zřejmě hůř...
Luke kde se dá sehnat taková pěkná kaplička na ten budík?chci to nacpat přeně jak to máš ty ale taková kaplička mi chybíluke.bean píše:standart,nic extra
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv
Daily-T4 mulťák acv
koukni na net, něco takový se dá koupit a v pohodě dopasovat http://www.miocar.cz/cz/produkt/drzak-k ... cerny.html
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
dikJohnyFlat píše:koukni na net, něco takový se dá koupit a v pohodě dopasovat http://www.miocar.cz/cz/produkt/drzak-k ... cerny.html
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv
Daily-T4 mulťák acv
-
Nightrider
- Přispěvovatel
premyslim ze dam tenhle... za ty prachy? ALH ve standardu fouka stejne 0.8 a 1.2 je spicka, nez zareaguje regulace, tak si myslim ze 1.5 by melo bohate stacit... a zelene podsviceni bude ladit barevne s interierem. Co si o tom myslite?
http://viewitem.eim.ebay.cz/New-52mm-Ca ... 39506/item
nebo tenhle?
http://www.ebay.ie/itm/AUTOGAUGE-2-SILV ... 3f0c5de2e7
http://viewitem.eim.ebay.cz/New-52mm-Ca ... 39506/item
nebo tenhle?
http://www.ebay.ie/itm/AUTOGAUGE-2-SILV ... 3f0c5de2e7
Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota
ahoj,
tak jsem se taky pustil do montaze pridavneho budiku. Koupil jsem tento budik od autostyle po vzoru Humla a dalsich
:

Chtel bych poprosit o radu vsechny co maji taky tento budik jak maji vyreseno to prepinani podsviceni...? Napajeni budiku mam zapojeno na svorku 15(po zapnuti zapalovani se na ni objevi napeti) a napajeni podsviceni mam pripojeno normalne na regulaci podsvitu.Standartne ma budik modry podsvit,ale ja bych chtel bily, tak si navolim bile podsviceni ale po vypnuti zapalovani a naslednem zapnuti opet sviti modre a musim to zase rucne navolit na bile, coz se mi vubec nelibi to takto delat pokazde. Jo a prepnout podsviceni mi jde jenom kdyz se jednou rukou dotknu kostry auta a druhou rukou toho budiku. Jak to mate udelano vy aby zustalo stejne podsviceni i po vypnuti zapalovani?
Dik za radu
EDIT:
jeste jsem vypozoroval ze kdyz navolim nejakou barvu, zhasnu svetla, tim se vypne i podsviceni a pak zas svetla zapnu tak mi naskoci zas to pozadovany podsviceni, ale kdyz vypnu zapalovani tak pak sviti to zakladni podsviceni. V navodu k tomu budiku meli ze by napajeni budiku (+) melo byt natazeno primo z baterky, potom by to podsviceni zustalo jaky potrebuju, ale budik by byl stale pod proudem coz se mi teda vubec nelibi a proto jsem to pripojil na tu svorku 15
tak jsem se taky pustil do montaze pridavneho budiku. Koupil jsem tento budik od autostyle po vzoru Humla a dalsich

Chtel bych poprosit o radu vsechny co maji taky tento budik jak maji vyreseno to prepinani podsviceni...? Napajeni budiku mam zapojeno na svorku 15(po zapnuti zapalovani se na ni objevi napeti) a napajeni podsviceni mam pripojeno normalne na regulaci podsvitu.Standartne ma budik modry podsvit,ale ja bych chtel bily, tak si navolim bile podsviceni ale po vypnuti zapalovani a naslednem zapnuti opet sviti modre a musim to zase rucne navolit na bile, coz se mi vubec nelibi to takto delat pokazde. Jo a prepnout podsviceni mi jde jenom kdyz se jednou rukou dotknu kostry auta a druhou rukou toho budiku. Jak to mate udelano vy aby zustalo stejne podsviceni i po vypnuti zapalovani?
Dik za radu
EDIT:
jeste jsem vypozoroval ze kdyz navolim nejakou barvu, zhasnu svetla, tim se vypne i podsviceni a pak zas svetla zapnu tak mi naskoci zas to pozadovany podsviceni, ale kdyz vypnu zapalovani tak pak sviti to zakladni podsviceni. V navodu k tomu budiku meli ze by napajeni budiku (+) melo byt natazeno primo z baterky, potom by to podsviceni zustalo jaky potrebuju, ale budik by byl stale pod proudem coz se mi teda vubec nelibi a proto jsem to pripojil na tu svorku 15
Naposledy upravil(a) Stefekl dne 07 čer 2012, 07:56, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF IV 1.9 tdi 81kw AHF