Zdravím, tak jsem si nechal lakovat zadní dveře na mé O1Combi. Vyřezávali mě i zadní okno, protože koroze vylízala i pod sklem.
Až teď jsem si všiml, že když dám vyhřívání zadního okna, tak se rozmrazí sklo kolem prvních tří proužků, bočních pruhů a jeden spodní proužek.
Tak jsem na to zíral a ten k...t zřejmě poškodit ty prožky vyhřívání, když to vyřezával. Dříve bylo vše ok a okno je cca2roky staré.
Samozřejmě oprava byla bez dokladu, tak těžko se budu sním hádat po dvou měsících.
Dá se to nejak opravit, nebo je potřeby měnit okno.Dík za rady.
nefunční vyhřívání zadního okna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
nefunční vyhřívání zadního okna
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
-
- Přispěvovatel
Už jsem se na ten stříbrný lak díval na internet. Cena kolem 188 kč. snad to stím půjde.
U toho magora, jak si říká karosář atd., už si nedám spravit ani kolo. Poprvé dám k němu auto, že ho doporučovali, a hned do....ví, co může.Celkem tři věci, co jsem zjistil až potom.
U toho magora, jak si říká karosář atd., už si nedám spravit ani kolo. Poprvé dám k němu auto, že ho doporučovali, a hned do....ví, co může.Celkem tři věci, co jsem zjistil až potom.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
- JohnnyBOSS
- Aktivista
Jak tak koukám tak bych ti ani auto spravovat nechtěl....jirius1 píše:Už jsem se na ten stříbrný lak díval na internet. Cena kolem 188 kč. snad to stím půjde.