tlakoměr a vývoj tlaku na liště v dnešní době 2OOO atmosfér to musíš mít stojí 4OO + redukce 4OO

Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevím ale jestli to bude řešet tvůj problém ve kterím tápeš, pokud más dlouhý start tam ti nabíhá pozdě tlak a těma přepadama zjistíš že ti nafta mizí přepadem,dury2 píše:Teda baňkový test-udělám. Myslel jsem že bych tím odpojením a svedením přepadu mimo původní vedení vyloučil možnost ucpané zpátečky.
ten tlak va zpátečce stačí poměrne malej a zcela to zmátne celej sistémslovacek.milos píše:nevím ale jestli to bude řešet tvůj problém ve kterím tápeš, pokud más dlouhý start tam ti nabíhá pozdě tlak a těma přepadama zjistíš že ti nafta mizí přepadem,dury2 píše:Teda baňkový test-udělám. Myslel jsem že bych tím odpojením a svedením přepadu mimo původní vedení vyloučil možnost ucpané zpátečky.
si vem kolik máš na rejlu tlaku a kdyby se ucpala zpátečka tak střelí nebo ta nasunutá hadčky vydrží třeba 2OO atm?
mi třeba jednou unikalo z přepadu celkem snad 4 deci za minutu dohledal bych to přesně je to na foru, čerpadlo mělo problém dosáhnout startovacího tlaku,geo píše: ten tlak va zpátečce stačí poměrne malej a zcela to zmátne celej sistém
vstřik funguje na principu vyvážení tlaku nad tryskou a tlaku pusobícího na kužel trysky pokud tlak z komory nad tryskou nemá kam unikat a nebo uniká pomalu kvůli protitlaku tak jednotka vstřiky co nejdříve odstaví.
je to tak pokud nedosahuje požadavku nebo naopak je tlak velký tak jednotka neovládá vstřikyslovacek.milos píše:mi třeba jednou unikalo z přepadu celkem snad 4 deci za minutu dohledal bych to přesně je to na foru, čerpadlo mělo problém dosáhnout startovacího tlaku,geo píše: ten tlak va zpátečce stačí poměrne malej a zcela to zmátne celej sistém
vstřik funguje na principu vyvážení tlaku nad tryskou a tlaku pusobícího na kužel trysky pokud tlak z komory nad tryskou nemá kam unikat a nebo uniká pomalu kvůli protitlaku tak jednotka vstřiky co nejdříve odstaví.
když už nějak motor chytnul, tak sem tam motor ztrácel výkon to bylo asi tím že řj odstavovala ty vadne vstřiky co? byly dva KO 6V
klidně je otoč a připoj přepady nepřopojuj aspon uvidíš okec co se vlastně děje a když roste nekontrolovatelně tlak tak asi regulátory tlaku ne?dury2 píše:Ano, auto po repasi vstřiků ujelo cca 50 km. Čerpadlo tlačí dostatečně a tlak je tam takřka hned.
Občas při startování to má snahu škytnout, připadá mi jako když čarpadlo tlačí (dosáhne tlaku potřebného pro start) trošku to škytne, ale jelikož tlak z čerpadla stoupá dál a překročí nějakou horní mez, jednotka start nepovolí. Lze změřit na vstřikách nějaké napětí při otočeném klíčku? Dle autodat má být impedance vstřiku 0,6 Ohmu, já tam mám skoro 4 Ohmy. Jenže tohle mi nejde do kontrastu s tou chybou, která nejde vůbec smazat!
Chápu to tak, že mám vstřiky vyndat a zkusit je připojené k palivu protočit?