27. a 28. dubna. Tuning show na Czech Ringu v Hradci Králové

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
HANZTD
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANZTD »

nejsem-naivka píše:ty jsi tak skromný, se pochlub nééé :D
NAMÁVÁNO PRAPORKEM
1 ŽIŽALA = 11,9
2 HANZ = 12,1
3 PAJIN = 12,1
JA x PAJIN OFIGO BRÁNO DLE ABECEDY :D :punk:
TOTALNÍ LAIK 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
OI r.v 97 1,9TDÍ SEDAN AGR 4X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 290HP 510NM
T5 r.v 04 1,9TDÍ L0ONG AXB 2X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 172HP 387NM
S2 r.v 11 2,0TDí COMB CFGB 4X4 ....,TDIfun, 200HP 427NM
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

jsem myslel to s tim jakej jsi kundolap :prc:
:-@
HANZTD
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANZTD »

AJOO , NO A ŽENSKÝ JDOU NA ŠTÍHLÍ,NENAPADNÝ,NEVYRAZNÝ,TICHÝ , JAKO JÁ ... BYLA TO FEŠANDA :kol7:
TOTALNÍ LAIK 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
OI r.v 97 1,9TDÍ SEDAN AGR 4X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 290HP 510NM
T5 r.v 04 1,9TDÍ L0ONG AXB 2X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 172HP 387NM
S2 r.v 11 2,0TDí COMB CFGB 4X4 ....,TDIfun, 200HP 427NM
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

myslím že výstava v Brně byla větší zážitek jak to tak čtu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

za ty roky co jsem byl na několika desítkách srazů byl včerejší Hradec to nejhorší, organizace naprosto šílená jak bylo řečeno, tak tam vezli holky v sice krásným závodním STi, ale řidič a holka nepřipoutaná, v prvním kole to nekontrolovatelně málem poslal do bariéry, prostě dost nebezpečná jízda.

Spolu s ním tam jezdila Celica 2.0 předokola bez rám (http://rallyechrudim.cz/images/phocagal ... b_l_01.jpg) která se tam marně snažila jezdit bokem, prostě amaterismus.

Zabezpečení diváků nulový, když se jezdili volný jízdy na okruhu, tak bylo pár momentů, kdy pracháči s novýma bramborákama se pokoušeli driftovat a málem skončili asi v 10 lidech..myslim, že organizátoři mají sakra velký štěstí, že se nikomu nic nestalo (wallbash)

doufám, že se Hradec už nebude opakovat, protože je to jenom otázka času, než tam někoho zabijou.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Mam dojem, ze uz tam zabili, nejake ozrala tam prejel nekoho ve stanu (lidi mu nasledne zdemolovali auto) a pak tam nekdo blbnul na motorce v plavkach a holka, co sedela mu spadla a brutalne se sedrela ... ale to jsou matne vzpominky, tehdy to byla velka afera.

... ale fakt si nevzpominam na detaily, nekdo osvezi pamet?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

to byla Mimon, ale s tou motorkou tam byl taky nějakej dement, co jezdil po sraze a buchtou a neustále to měl v omezovači a jel krokem..
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

No vidis jak starnu, ale myslim, ze je treba postupne vytesnovat nepotrebne informace (LOL)

Ale vzpominam si na prvni hradeckou Tuningparty - Polaci se ozrali jako hovada a jezdili mezi stanama. Tehdy mi kamosi dekovali, ze jsem je donutil pritahnout karavan.

Jinak na tu holku si vzpominam, 100% to tam odnesla nejaka holka, ktera jela vylozene spore odena a nedrzela se.
HANZTD píše:NAMÁVÁNO PRAPORKEM
To mi pripomenulo mou prvni akci dieselpoweru, kdy jsme jeli smerem na Brno na jedno letiste ... no, byla to draha pro praskovaci letadlo a merilo se to mavnutim ruky a na rucnich stopkach (LOL)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ta holka byla v Příbrami po srážce s Porsche schodou okolností jsem ji znal...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ladas, na Tuningparty bylo take neco, jen si nemohu vzpomenout, protoze to bylo dost let.

Navic tam byla tahle akce ale nevim, zda ve stejny rok, byl jsem na dvou prvnich - to jsem ziskal dostatecny odpor na to, abych to uz neopakoval a idealni a nyni osvedecene reseni je sejit se s lidmi, se kterymi se chci setkat a promluvit mimo areal.

Jak rikam, me tam vzdy nejvice stvala ta organizace diky ktere si Polaci totalne ozrali neuveritelne dovolovali ... a pak ze prej narod vericich (wallbash)

TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

Jak psal Jayson. Pořadatel o bezpečnosti při takových akcí neví zhola nic. V prostoru cíle, který byl po dlouhé zatáčce, která kopala nechal stát lidi, stejně jako ve vracáku na konci rovinky, kde se brzdilo z dost vysoké rychlosti. Prostě hazard. To co tam předváděli ty maséři v drahých autech ani nechci komentovat. Pán v STI je podle mě idiot, který by neměl jezdit v ničem rychlejším než je šlapací kolo a měl by mu být udělen doživotní zákaz přepravy pasažérů byť i na dřevěném trakaři. Posadit do auta s rámem někoho bez kokosu na hlavě a ani ho nepřipoutat je podle mě vrchol debility. A hrdina dne v Celice, která měla se závodním autem společné jen to, že měla polep ? Ten sice dal spolujezdcům přilbu, ale jeho bezpečnostní pásy byly v autě tak uchyceny, že by čelní náraz zcela jistě znamenal zlomení páteře a obou klíčních kostí. Pořadatel tuto akci celkově nezvládnul a lidi, kterými se obklopil by měli projít školením o bezpečnosti při takových akcích a hlavně psychotesty a lékařskou prohlídkou. Podle mě mělo 99 % VIP pilotů na trati nemoc šílených krav nebo vzteklinu.
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

mam pouze toto, spinty fraska, jedna jizda merena snad na stopkach casy nesmyslne, oranizace zadna , nikdo nic nevedel, kazdy rikal neco jinyho, slecny s autosporttuning luxusni ale organizacne nevedeli nic... jedna tvrdila 2mereny, druha 3 a zbyla ztoho jedna po 2hodinovym cekani..
asi jsem byl ctvrty, ale stejne to nema zadnou vypovydajici hodnotu,..
Obrázek

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
moucha
Přispěvovatel

Příspěvek od moucha »

Ty kráso :D , ty časy asi vymýšleli (LOL)
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

kdybych mel real 13,3 na to ze sem dal blbe trojku, tak budu spokojeny (LOL)

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

Nevěřím tomu, že by mezi mnou a mouchou byl vteřinový rozdíl... :D
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
Odpovědět