OII HP Sporting
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII HP Sporting
Nemate nekdo fotku OII Combi na HPckach?? Dal jsem je tam(komplet HP tlumice + HP pruziny), zadek s kratsi pruzinou o 2cm a kdyz nastavim snizeni predku o 2 cm tak je predek jak ofroad!?
Zkusil jsem teda dat predek na -4cm a porad je výš než ten zadek .. nechapu

OII 1.9 77kw BJB - Hybrid by Andre, S1043, jednohmota + HDS, soft Reesha DP 140kw/420Nm
hmm,oni s touhle novější platformou bojují nějak , nechával jsem si vyrobit pružiny o 4cm nižší od série a dal jsem to na auto a byl jsem o 2 cm výš od série
i přes docela dlouhodobý pozitivní zkušenosti s HP mě tohle naštvalo a hlavně pak asi špatná konstalace hvězd a ne moc velká ochota to řešit.. tak jsem šel k jiný značce
přitom jsem to objednával na základě pružin,který vyobili pro kamaráda na stejnou podvozkovou platforumu a u něj vše v pohodě

i přes docela dlouhodobý pozitivní zkušenosti s HP mě tohle naštvalo a hlavně pak asi špatná konstalace hvězd a ne moc velká ochota to řešit.. tak jsem šel k jiný značce
přitom jsem to objednával na základě pružin,který vyobili pro kamaráda na stejnou podvozkovou platforumu a u něj vše v pohodě