idem to skusit, dufam ze to pomozeburek píše:zkus restart pc me to jednout aky tak zablblo....
Instalace CZ verze VAG-COM 11.10
Moderátoři: šulda, Moderátoři
takze aj po restarte 1. jednotku nacita vsetko funguje druhu nacita, skocia vsetky moznosti, ze sa da na ne klik vzapeti zblednu potom nalavo hore napise: "inicializace can"
potom naskoci "vysilam adresu XY
G71M=-1"
a skoci tabulka s napisom
"priliz mnoho chyb komunikace pro pokracovani"
a vratima na okno kde su vsetky rj potom to robi na kazdej
skusam to na mojom golfe IV 99, necanovom
potom naskoci "vysilam adresu XY
G71M=-1"
a skoci tabulka s napisom
"priliz mnoho chyb komunikace pro pokracovani"
a vratima na okno kde su vsetky rj potom to robi na kazdej
skusam to na mojom golfe IV 99, necanovom
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
Prave to skusam na otcovej octavii 2 (2008) a funguje vsetko normalne.... Nemoze to byt nejaky zly ovladac?burek píše:zkus jestli ti to udela i na verzi co k tomu davaji na cd a zkus jeste 10.6.1
me to nedela teda.. jen obcas me padne kdyz se divam na vice kanalu zaraz ale to restartuju pc a vse pak vali...
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
- frantacech
- Aktivista
znicite si kabel!mizi píše:Prave to skusam na otcovej octavii 2 (2008) a funguje vsetko normalne.... Nemoze to byt nejaky zly ovladac?burek píše:zkus jestli ti to udela i na verzi co k tomu davaji na cd a zkus jeste 10.6.1
me to nedela teda.. jen obcas me padne kdyz se divam na vice kanalu zaraz ale to restartuju pc a vse pak vali...
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....záleží co půjde, vyčtení mazaní chyb asi ano i v cz verzi bude mozná i psát plnou licenci ale nastane problém s kódováním nebo jinou fci co vcds nabízí
jakmile budeš číst např online hodnoty (ot, teplota, množsví nasavaného vzduchu) kabel problikne červene vcds se sekne a konec, pokud někdo ví čím to je a jak seto dá spravit jsem ochoten mu jeden ze dvou kabelu co mam ponechat
jakmile budeš číst např online hodnoty (ot, teplota, množsví nasavaného vzduchu) kabel problikne červene vcds se sekne a konec, pokud někdo ví čím to je a jak seto dá spravit jsem ochoten mu jeden ze dvou kabelu co mam ponechat
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
Toto je podla mna kablom, mam kupeny z T-martu funguje bez problemov, objednal som presne ten istý(pre kamarata) a ten už blbne. Takže chyba v kablumcz píše:záleží co půjde, vyčtení mazaní chyb asi ano i v cz verzi bude mozná i psát plnou licenci ale nastane problém s kódováním nebo jinou fci co vcds nabízí
ja mam zkusenost asi 5 kabelu řady 11 co zlobí
kabel jsem vymazal a nahral do nej napln pro řadu 10, dal vcds 10.6.4 EN co bylo na cd knemu a svete div se kabel jede bez problému, i dlouhé kodovaní naprosto super, kabel ma atmegu a BL a zkoušel jsem CZ verzi a bylo zase po kabelu tak jsemho zpet prehral a english verze zase funguje jak ma takze nevim nevim nekde jsem videl v popisku u 11.x zrovna ze nefunguje dlouhé kodování a auto-detect CAN only kdyby nekdo mel napln pro kabel verze 11.X bylo byto super:-)
kabel jsem vymazal a nahral do nej napln pro řadu 10, dal vcds 10.6.4 EN co bylo na cd knemu a svete div se kabel jede bez problému, i dlouhé kodovaní naprosto super, kabel ma atmegu a BL a zkoušel jsem CZ verzi a bylo zase po kabelu tak jsemho zpet prehral a english verze zase funguje jak ma takze nevim nevim nekde jsem videl v popisku u 11.x zrovna ze nefunguje dlouhé kodování a auto-detect CAN only kdyby nekdo mel napln pro kabel verze 11.X bylo byto super:-)
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
U mna to vyzera ze dlhe kodovanie fachci dobre. Len toho golfa 99 mi nechce nejak riesit...mcz píše:ja mam zkusenost asi 5 kabelu řady 11 co zlobí
Nove idu good.. este to skusim na kamosovom aute a dam vediet... Len teraz nemam na to moc casu
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)
Foto kabelu:
www.renocar.kvalitne.cz/HEX-CAN_11.10.rar
Foto kabelu:
Jestli dobře vidím, máš BL, mělo by to chodit s 10.6 CZ.matiz píše:Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)
Foto kabelu: