Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat.Vlastním vozidlo VW GOLF IV 1.9TDI AGR rok 2000,je to 4x4 a sjíždí se mi pořád venkem zadní kola.Není to nějak do extrému,ale jsou tam napilovaný hranky a sjíždí se to neustále. Měl jsem to už několikrát na geometrii a výsledek je pořád nulový.Bylo mi řečeno, že pokud se sjíždí kola venkem nepatrně tak to mám na zadní náprvě v uchycení do kastle na oválných dirách propilovat směrem dozadu,díra je oválná do boku a propilovat to napříč.
Chtěl bych se jen zeptat kam v Brně s tím můžu sjet na geošku a někdo zodpovědnej mi řekne co a jak s tím udělat, popřípadě zda to není jen odfláklý na mým autě ta geometrie. Měnil sem zadní péra a jsou z Octavie 4x4,je to trochu vyší,ale jinak pohoda.Prej na OCtaviich I 4x4 to je klasika to sjíždění venkem,tak nevím.
Děkuji.
VW GOLFIV 1.9TDI AGR4x4 r.v.2000.Kde v Brně udělat geometrii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Do učiliště nejezdi. Na tvém autě se to budou učit učni
. Byl sem tam kdysi na brzdě a větší amatérismus sem ještě neviděl. Auto na válcích rozjezdy do 4q asi 15krát pořád dokola,napřed nevěděli jak nastavit pc pak nevěděli jak odpočítat nějaké stráty pak to prokluzovalo no a až nakonec něco naměřily. Venku bylo 35°c ,vevnitř 40°c a nikoho nenapadlo dát větrák před auto.Takže výsledek byl k ničemu. A ještě mě to stálo 1000,-kč. Na geošu zajeď do lískovce ke Kristkovi 547353133 starší pán ale rozumí tomu a dá se s ním pokecat . Výhodou je ,že celou dobu budeš u auta objednání skoro hned,cena je lidová, se světlama (seřízení) se vejdeš do 400,-kč. Nevýhoda může být ve stáří jeho geometrie ale té se nelekej měření na ni dělá půl života takže dobře ví co dělá. A dělá to hodně dobře. Jediné co se mě po několika letech ježdění k němu stalo byl nakřivo volant. Bez problému to předělal. Pokud budeš mít někde špatný silentblok nebo čep tak tě objedná najindy a řekne ti co všechno máš vyměnit. Věřím tomu,že pozná čím je to sjíždění těch zadků a poradí co s tím.

GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
jj nejezdi tam... je to tam povl... učil sem se tam...
Dojeď k nám do Křepic (křepice u hustopečí) máme tu 3d goemetrii...
je to jen 22km od brna...

776486444
Dojeď k nám do Křepic (křepice u hustopečí) máme tu 3d goemetrii...
je to jen 22km od brna...

776486444
Octavia I 1.9Tdi, 66kw,AGR, chip by MoraviaTuning max spokojenost, jednohmota 1Z, konečně s764, TT puky, Rs podvozek, véfuck Traktor zetor 7411 = Trocha kouře ještě nikoho nezabila =)
-
- Aktivista