OII- Dvouhmota
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII- Dvouhmota
Zdravím všechny, začala mi rachotit na Octavii II 2.0 TDi motor BKD dvouhmota při studenem chodu, dalo by se to nějak zrepasovat, nebo se musí měnit spojka, popřípadě kde nejlevněji novou, nebo teměř novou, díky za odpověď
novej set umne,setrvák lamela přítlačák,sachs 9500kč
jetej set 30t km 5.000kč
jetej set 30t km 5.000kč
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
-
- Aktivista
kto mi poradi, mam problem asi zo spojkou, neviem ci to je dvojhmota, alebo to moze byt nieco ine, pri studenom motore mi pri pustani spojky trasie motor, aj ked preradujem na dalsie rychlosti tam mi pri pustani spojky trasie motor, ale to len ked je studeny motor, ak sa nahreje, tak uz to ide bez problemov. mam golf 4 TDI 81kw. rv.98. poradte niekto, aj ak to este cez leto stym vydrzim, ci mi to nemoze nieco ine poskodit. ci to mam radsej vymenit, ci by tam bolo mozne dat aj jednohmotu. dik za pomoc.
Jakou spojku???
Tak dam novou celou spojkovou sadu, mám ale dilema, jakou sadu koupit, SACHS vs LUK. Mate někdo zkušenosti co je lepší volba? Díky všem za radu.
Re: Jakou spojku???
Nemá někdo zkušenosti???MilanBAT píše:Tak dam novou celou spojkovou sadu, mám ale dilema, jakou sadu koupit, SACHS vs LUK. Mate někdo zkušenosti co je lepší volba? Díky všem za radu.
nahradil bych jednohmotou znamej měnim po 150tis. km na 2.0 tdi
Seat toledo 1.9 tdi black, turbo gt1749vb 110kw, egr off, rovná roura výfuku, momentálně něco okolo 170k se softem původně 66
nyní ASV motor
vw seat škoda díly
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 359#824359

vw seat škoda díly
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 359#824359
Re: Jakou spojku???
SachsMilanBAT píše:Tak dam novou celou spojkovou sadu, mám ale dilema, jakou sadu koupit, SACHS vs LUK. Mate někdo zkušenosti co je lepší volba? Díky všem za radu.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi