VIS 4,5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nechci tady dělat reklamu ale:
"Elektronická verze je klasická verze programu VIS 4.6, ale je poskytována elektronickou cestou. Nepřijde Vám tedy domů žádná dobírka, balíček ani CD a nemůsíte nic objednávat. Jednoduše provedete platbu platební kartou a ihned Vám bude automaticky vytvořen účet kde si VIS 4.6 stáhnete a ihned zaktivujete on-line. V praxi to znamená, že VIS 4.6 můžete mít již během 5ti minut doma."

"Elektronická verze je klasická verze programu VIS 4.6, ale je poskytována elektronickou cestou. Nepřijde Vám tedy domů žádná dobírka, balíček ani CD a nemůsíte nic objednávat. Jednoduše provedete platbu platební kartou a ihned Vám bude automaticky vytvořen účet kde si VIS 4.6 stáhnete a ihned zaktivujete on-line. V praxi to znamená, že VIS 4.6 můžete mít již během 5ti minut doma."

- frantacech
- Aktivista
po nahlednuti do rad visu 4.5 a porovnani s elsou je mi jasne ze si to nikdy nekoupim... nejde tomu co tam je verit, pokud to nemate odzkousene na danem modelu.Čert píše:Nechci tady dělat reklamu ale:

Ha ha.Čert píše:Nechci tady dělat reklamu ale:
To by vážený pán ale musel reagovat. Něco jsem v tom potřeboval a jelikož mám jen starší neofic. verzi, tak jsem to chtěl koupit, abych měl pokoj.
Volal jsem mu tedy, abych z něj vytáhl nějaké údaje, kam mám vlastně poslat peníze, nějaký variabil atd. protože na těch stránkách se nedalo nikam doklikat. No vypadalo to jako bych ho tím vyloženě otravoval, nakonec jsme se domluvili, že mu pošlu mailem objednávku a on se ozve zpět. Objednávku jsem poslal a od té doby se nic nedělo a neděje. Nějakej měsíc už to bude a mezitím jsem samozřejmě problém vyřešil, takže na to seru. Když není schopný poslat ani blbý číslo účtu, tak si to může strčit do pr...e.