climatronic chyba 00796

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
himi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

climatronic chyba 00796

Příspěvek od himi »

ahoj,
climatronic mi hlasi chybu 00796, jedine co to napise je nasledujici:

00796 - Vetrak pro snimac teploty (V42)
35-00 - -

bohuzel jsem nenasel zadne informace ve VISu ani v priruckach co mam k dispozici. vedel byste nekdo co by to mohlo byt? hadam ze se jedna o ten snimac na palubovce. diky za kazdou radu!
VW Golf III GT TDi AFN
VW Golf VII GTD CUNA
misoVW
Aktivista

Re: climatronic chyba 00796

Příspěvek od misoVW »

himi píše:ahoj,
climatronic mi hlasi chybu 00796, jedine co to napise je nasledujici:

00796 - Vetrak pro snimac teploty (V42)
35-00 - -

bohuzel jsem nenasel zadne informace ve VISu ani v priruckach co mam k dispozici. vedel byste nekdo co by to mohlo byt? hadam ze se jedna o ten snimac na palubovce. diky za kazdou radu!
Je to maly ventilatorik, ktory nahana vzduch do snimaca vnutornej teploty. Mozno ho bude treba len vycistit, je umiestneny v RJ Climatronicu...Po zapnuti kluca a climatronicu by ho malo byt pocut.
miles
Nováček

Příspěvek od miles »

ahoj,
mám přesně tento problém s climatronikem,hlásí mi to tuto chybu,může někdo přidat zkušenost apod jak na to s opravou ap. (než se v tom začnu amatérsky šťourat sám)
dík,

miles
Golf III Variant 1.9 Tdi 66kw, ALE. EGR - Off, VIF
Golf IV Variant 1.9 Tdi 66kw. ALH, EGR - Off, VIF
Š. Forman 1.3 karb., LPG - dělník
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

No, zrejma bude zalezat od toho, ci sa toci....
Staci zapnut zapalovanie (a panel climatronicu) a skontrolovat. Hoci aj cigaretou, ak neni pocut.
Vymenit ho za iny, bude asi oriesok. Aj ked neni problem zohnat ventilator s rozmermy 10x10 mm (napr. fy Sepa vyraba ventilatorik o rozmere 10x10x2,2 mm, pricom samotny motorcek s vrtulkou ma priemer 7,2 mm), no existuju aj ine extremy, mensie cca o 2 mm.
Ale tiez sa da zohnat druhy panel, ze?
miles
Nováček

Příspěvek od miles »

No jo ale když zapnu zapalování a climatronic, tak se rozjede velký ventilátor (co žene vzduch do kabiny)naplno, displej několik vteřin bliká, než se to ustálí na předešlém nastavení....jeďině to snad nechat proběhnout, pak vypnout úplně ventilátor a poslechnout či zjistit jak píšeš cigaretou zda se ten maličký ventilátorek točí nebo ne....
jo,dík,ráno to vyzkouším.....
Golf III Variant 1.9 Tdi 66kw, ALE. EGR - Off, VIF
Golf IV Variant 1.9 Tdi 66kw. ALH, EGR - Off, VIF
Š. Forman 1.3 karb., LPG - dělník
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“