http://www.youtube.com/watch?v=wTqsV3q7rRU
...neco pro zasmani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevím jestli už to tu někdo nedal, ale celkem povedený song
www.youtube.com/watch?v=ae83isPdOrw&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ae83isPdOrw&feature=related
Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
-
Forest
- Aktivista
Treba pusobi rust mozkovych bunek ale na co Ti budou, kdyz to narusuje koncentraci a zhorsuje pamet?Martin.R píše:Kua tak jak to teda je![]()

http://en.wikipedia.org/wiki/Intercourse,_Pennsylvania
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
turbo kamna power
- Aktivista
-
Forest
- Aktivista
Pravdu díšturbo kamna power píše:Forest: někdo zrovna koukal na TopGear, viď?

... ale vedel jsem o tom uz davno, jen mi to ten program pripomenul.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Přečti si prosím název tohoto tématu a neber všechno tak doslova. V podstatě je mi tě líto, musíš bejt hodně vážnej a smutnej člověk.Forest píše:Treba pusobi rust mozkovych bunek ale na co Ti budou, kdyz to narusuje koncentraci a zhorsuje pamet?Martin.R píše:Kua tak jak to teda je![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Intercourse,_Pennsylvania
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
-
Forest
- Aktivista
Jesteze k te litosti neni duvod (kazdy, kdo me zna vi), tak se v ni zbytecne neutapej
Me prislo usmevny (tudiz patrici do tohoto tematu) ten paradox, ktery jsem popsal. Kdybys ho snad nepochopil a chtel vysvetlit, tak me kontaktuj pres SZ.
Me prislo usmevny (tudiz patrici do tohoto tematu) ten paradox, ktery jsem popsal. Kdybys ho snad nepochopil a chtel vysvetlit, tak me kontaktuj pres SZ.
Stárneme všichni.....
Muž byl pozván ke svým starým přátelům na večeři.
Udělalo na něj velký dojem, jak starý pán, kdykoli se obrátil na manželku, oslovoval ji: miláčku, drahoušku, zlatíčko, má lásko, a podobně.
Pár žil ve společném manželství více jak 50 let.
Když manželka odešla z jídelny, muž se naklonil k hostiteli a
řekl: "Myslím si, že je báječné, že po všech těch letech stále oslovuješ svoji ženu těmi zamilovanými jmény."
Hostitel svěsil hlavu:
"Musím ti říct pravdu, její jméno mi nějak vyklouzlo z paměti už před 10-ti lety, a k smrti se bojím zeptat té staré, nevrlé a neustále nasrané báby jak se jmenuje."
Muž byl pozván ke svým starým přátelům na večeři.
Udělalo na něj velký dojem, jak starý pán, kdykoli se obrátil na manželku, oslovoval ji: miláčku, drahoušku, zlatíčko, má lásko, a podobně.
Pár žil ve společném manželství více jak 50 let.
Když manželka odešla z jídelny, muž se naklonil k hostiteli a
řekl: "Myslím si, že je báječné, že po všech těch letech stále oslovuješ svoji ženu těmi zamilovanými jmény."
Hostitel svěsil hlavu:
"Musím ti říct pravdu, její jméno mi nějak vyklouzlo z paměti už před 10-ti lety, a k smrti se bojím zeptat té staré, nevrlé a neustále nasrané báby jak se jmenuje."
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006