Vážení zkušení esterifikanti....
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
až budeš smažit řízky, šupni zbytek v petce do mražákumisokgb píše:Takze chapem to tak, ze problemy su hlavne na zimu - mero potrebujem tiez predohrev v zime, vyhoda je v tom, ze pokial mero stuhne vplyvom teploty, tak ked sa zahreje, je z neho opat mero pouzitelne do motora, a vyfrit ked stuhne, tak po ohriati uz nie je pouzitelny ako palivo?

Škoda 1.9, 81
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Je pravda ze i mero ktere vyrobim a obsahuje metanol coz normalni bionafta nema a jede lip nez nafta coz prave prikladam na vrub metanolu..... nevim zda mate stejne zkusenosti....jede to jako z praku a dokonce se mi zda ze to ma zaslehy nekde ve vyfuku i kdyz si rikam ze je to nesmysl pac je diesel... 

Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
-
- Aktivista
moje výrobky jsou hustčí, tak moc rychle nejedou, pokud je dobrý palivák, letní období, a výrobky mixlé tak to jede taky jak z praku
ten kdo řekne že ty naše výrobky obsahují soli, a neupravujem PH a neperem je normální kokot a nic o tom neví, na podzim jsem byl v čerpadle a je nádherně čisté sajrajtem protahlé 17O.OOO km
dělal jsem čerpadlo 2.O HDi jezdící prej na kvalitní naftu za jeden rok!!!!
vyrezlé regulátory tlaku
, osobně jsem je před rokem montoval nyní vyrezlé a opět KO
zkuste si objed pár benzinek a odebrat vzorky nafty, smrdí to jak psí kšíry, každá jiná rychna, jedna se usatuje druhá rozpouští, korodují palivový systém, to to dopadne
common rail 
ten kdo řekne že ty naše výrobky obsahují soli, a neupravujem PH a neperem je normální kokot a nic o tom neví, na podzim jsem byl v čerpadle a je nádherně čisté sajrajtem protahlé 17O.OOO km
dělal jsem čerpadlo 2.O HDi jezdící prej na kvalitní naftu za jeden rok!!!!
vyrezlé regulátory tlaku

zkuste si objed pár benzinek a odebrat vzorky nafty, smrdí to jak psí kšíry, každá jiná rychna, jedna se usatuje druhá rozpouští, korodují palivový systém, to to dopadne

-
- Aktivista