Zdravím. Mám problém na octavii 1 r.v. 1997 1.9tdi 66kw. Na el. stahovaní okna u řidiče nejde okno otevřít úplně,jede do půlky a dost a když ho chci zavřít dojde na doraz a hned se vrátí do půlky,ale když podržím čudel tak se zavře. Dělá to jenom u řidiče. Nevíte někdo poradit co s tím může být abych narozdělával něco zbytečně. Dík moc všem.
slovacek.milos píše:kup druhou stahovačku v půlce se ti zasekne a pokud nejde dole tak si zas nezapamatuje horní okraj a vnímá ho jako překážku tak ti sjede
slovacek.milos píše:kup druhou stahovačku v půlce se ti zasekne a pokud nejde dole tak si zas nezapamatuje horní okraj a vnímá ho jako překážku tak ti sjede
Tak tak líp bych to nenapsal!!!
jsi učitel češtiny
Promin nechtěl jsem se tě nák dotknout jen mi přišlo zbytečný psát to znova!!!
taky vrakuju ale nemám to jako vrakec prostě borec nemá vatu na opravu nabídnu doklad o lividaci, rozborka a něco vytěžím ve šrotě a skladuju´jen cenné věci zbytek odvezou
taky vrakuju ale nemám to jako vrakec prostě borec nemá vatu na opravu nabídnu doklad o lividaci, rozborka a něco vytěžím ve šrotě a skladuju´jen cenné věci zbytek odvezou
chce to pevný nervy a hodně trpělivosti!!! nekteří lidi jsou prostě kok....!!!