To je pravda,ale kdyby si odpojil baterku tak by to jít otevřít mělo.Nevím jak passat,ale do golfu se tak dostat jde.pafka píše:protože ten zámek má blokaci,pokud ho neotevře ten motorek ,tak s ním nehneš, je to kvůli tomu , aby nešel otevřít třeba drátem přes odtažené dveře
Passat - centralní zamykání - Vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SUPERB CENTRALNI zamek u ridice
Ahoj. Pred rokem sem menil ridicuv zamek pac mi odesel mikrospinač a tak sem sehnal druhej funkcni.
V aute je fabricky alarm a taky magicar 9000B muj problem spociva v tom ze mi auto pri zamknuti nic neudela jen zamkne ,ale nedotahne okna co predtim delalo. Naopak pri odemknuti mi okna stahne vsecky dolu
nev ite jestly tam jde prehodit impulz?? Nebo jaka je vada?? pripadne nejaky navod na zamek??
Nema to neco spolecnho s touto zapadkou?? pri novem (pouzitem) zamku tam nebyla tak sem pouzil tu ze sveho poškozeneho.

V aute je fabricky alarm a taky magicar 9000B muj problem spociva v tom ze mi auto pri zamknuti nic neudela jen zamkne ,ale nedotahne okna co predtim delalo. Naopak pri odemknuti mi okna stahne vsecky dolu

nev ite jestly tam jde prehodit impulz?? Nebo jaka je vada?? pripadne nejaky navod na zamek??
Nema to neco spolecnho s touto zapadkou?? pri novem (pouzitem) zamku tam nebyla tak sem pouzil tu ze sveho poškozeneho.