nářadí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mam este stare komunisticke gola sady Tona po otcovi. Popravde povedane racne stoja za hovno, ale orechy a nadstavce drzia doteraz, sice uz ich moc nepouzivam vacsinou "oddychuju", zaberaju cestne miesta v skrini s vercajgom, ale z casu nacas ked potrebujem strcit orech a nadstavec do dost nahusteneho priestoru tak si ich neviem vynachvalit, kedze su ocosi tensie ci uz nadstavce alebo steny orechov a niekedy aj len o 1mm tensi orech kurevsky pomoze.
když se dotahuje hlava 2m trubkou, tak opravdu wurthu nevěřím. 3x prasknul kovaný ořech, 2x přechodka a jen díky velkému štěstí to neskončilo těžkým zraněním. ono se stačí podívat na tu prasklinu a je vidět, že do pevnostního ořechu to má sakra daleko. je to takový naleštěný prd.
za mne radši obyč, tona ořech než wurth kovaný. jinak zatím drží i pevnostní ořechy od kennedy.
za mne radši obyč, tona ořech než wurth kovaný. jinak zatím drží i pevnostní ořechy od kennedy.
na půlcoulovou golu 2m ráčnu? To už si někdy těžký zranění měl ne? Na hlavě předpokládám.. 
a myslíš že když prdne tona tak že to nevypadá jako naleštěný prd?

a myslíš že když prdne tona tak že to nevypadá jako naleštěný prd?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jericho-3: však jsem nepsal, že je to u auta. jedná se o "trochu" větší motor.
Biimbo: jj měl, když jsem byl malej, roztrhl jsem si hlavu o hřebík. nemusíš to sem psát, že je to blbost, radši ti dám číslo na šéfa, který nekoupí jiné nářadí. nicméně nic to nemění na tom, že se častěji roztrhne "údajně pevný" ořech než přechodka.
ohledně té tony nevím, ještě mi žádný ořech od nich neprasknul
Biimbo: jj měl, když jsem byl malej, roztrhl jsem si hlavu o hřebík. nemusíš to sem psát, že je to blbost, radši ti dám číslo na šéfa, který nekoupí jiné nářadí. nicméně nic to nemění na tom, že se častěji roztrhne "údajně pevný" ořech než přechodka.
ohledně té tony nevím, ještě mi žádný ořech od nich neprasknul
boobika- jsem zvědavej, jak velký motor to asi je? Měl jsem za to, že v dnešní době každý má momenták, ale jak píšeš, taky jsme trubkou utahovali trambuse, popř. ten buldozer. 
Teď právě kámoš řešil kapající olej z hlavy HD 1200ccm panhead a nakonec se zjistilo, že nějaký silák v domnění, že to je pod těsněním, to utáhl tak, že rozvalil mazací kanál v hlavě a hlava prdla. A je to dost drahá sranda, dvě hlavy na tento veterán -28000kč/použité -dobré/

Teď právě kámoš řešil kapající olej z hlavy HD 1200ccm panhead a nakonec se zjistilo, že nějaký silák v domnění, že to je pod těsněním, to utáhl tak, že rozvalil mazací kanál v hlavě a hlava prdla. A je to dost drahá sranda, dvě hlavy na tento veterán -28000kč/použité -dobré/

nepropadat panice...
SaS nedělá ??jericho-3 píše:boobika- jsem zvědavej, jak velký motor to asi je? Měl jsem za to, že v dnešní době každý má momenták, ale jak píšeš, taky jsme trubkou utahovali trambuse, popř. ten buldozer.
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

moje zkušenosti sice nejsou z žádnýho profi (denního) používání nebo extrémních momentů, ale ...
Tona - je pravda, že ta ráčna (novější 1/2) se už "po zvuku" jeví míň kvalitní, než třeba i ta BGS, ale cokoliv, co s ní utáhnu třeba i nášlapem (šrouby kol, ap.) zvládá bez problému, i když je pravda, že větší trubky na ráčny nestrkam, to si raději vemu tu posuvnou tyč a to Tona nemá problém ani se šroubem poloosy ... btw. ořechy mam nový a i těm věřim, i když starší jsou nejspíš kvalitnější (stejně tak ve mě budí větší důvěru starej prodlužovací nástavec, kterej je oproti novějšímu kupodivu užší, ale řekl bych, že pevnější už podle toho, když s nim do něčeho praštim)
Proteco - mam jen 1/4 (chtěl jsem i větší kombinovanou, ale propásl jsem i za dobrou cenu tu, co se mi líbila, tak jsem vzal BGS) a s tou jsem spokojenej, řikal jsem si, že si i docela věřej, když tam je i redukce na větší ořechy (mam pocit, že na 3/8 ) a má šikovnou "ráčnu dlaňovku, resp. prstovku"
BGS - velká kombi (1/4,3/8,1/2), ráčny dobrý, rukojeť už nese známky opotřebení/ošoupání, ale drží, bity docela zklamání - náchylný na vlhkost a povedlo se mi na dost zarezlym šroubu zlomit ten největší plochej šroubovák a to tak, že do špičky (žádná nesouměrnost, velká ráčna stylem "klouby v haj*lu" aneb "hlavou o zeď"
), i když jsem si nejdřív myslel, že jsem urval hlavu šroubu ...
Tona - je pravda, že ta ráčna (novější 1/2) se už "po zvuku" jeví míň kvalitní, než třeba i ta BGS, ale cokoliv, co s ní utáhnu třeba i nášlapem (šrouby kol, ap.) zvládá bez problému, i když je pravda, že větší trubky na ráčny nestrkam, to si raději vemu tu posuvnou tyč a to Tona nemá problém ani se šroubem poloosy ... btw. ořechy mam nový a i těm věřim, i když starší jsou nejspíš kvalitnější (stejně tak ve mě budí větší důvěru starej prodlužovací nástavec, kterej je oproti novějšímu kupodivu užší, ale řekl bych, že pevnější už podle toho, když s nim do něčeho praštim)
Proteco - mam jen 1/4 (chtěl jsem i větší kombinovanou, ale propásl jsem i za dobrou cenu tu, co se mi líbila, tak jsem vzal BGS) a s tou jsem spokojenej, řikal jsem si, že si i docela věřej, když tam je i redukce na větší ořechy (mam pocit, že na 3/8 ) a má šikovnou "ráčnu dlaňovku, resp. prstovku"

BGS - velká kombi (1/4,3/8,1/2), ráčny dobrý, rukojeť už nese známky opotřebení/ošoupání, ale drží, bity docela zklamání - náchylný na vlhkost a povedlo se mi na dost zarezlym šroubu zlomit ten největší plochej šroubovák a to tak, že do špičky (žádná nesouměrnost, velká ráčna stylem "klouby v haj*lu" aneb "hlavou o zeď"

pašíkombi AFN B597