to:radimes skontrolujes to aj bez rozoberania VAG-om ale nenastavis
Problém so štartovaním po výmene rozvodov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bubocbr píše:Ono nie vzdy sa to pohne su aj pripady ked sa vymnia rozvody a vsetko je v norme
to:radimes skontrolujes to aj bez rozoberania VAG-om ale nenastaviskryt rozvodov musi ist dole
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Nech to tak jak je,vždyt je to pěkná blbostradimes píše:bubocbr píše:Ono nie vzdy sa to pohne su aj pripady ked sa vymnia rozvody a vsetko je v norme
to:radimes skontrolujes to aj bez rozoberania VAG-om ale nenastaviskryt rozvodov musi ist dole
![]()
![]()
Jasně,je to jenom kryt. To problém není. Ale ta částka za to nastavení bude větší,jak výměna samotných rozvodů.. No,uvidíme.
Ciaoradimes píše:Marek77 píše:Přesně tak - špatně načasovaný rozvod. Zvláště, pokud to značili barvou na kolech, to je prasárna jako hrom!!!
Moc s tím nejezdi a dej to fofrem doladit, jinak můžeš motor vážně poškodit.![]()
To je pěkná blbost. I v autorizovaném servise používají barvu na řemen a kolečka a jede to stejně... Než se s tím dupat...nastavovat...
Měnil jsem teď taky rozvody,taky s barvou,všechno v poho,akorát se mě zdá,že mi to kapku víc žere,ale starty,akcelerace,vše v klidu,tak nevím. Nevím,s čím by se mělo pohnout,když se mění ten řemen a kladka a žádným kolem se nehýbe? Co vy na to mechanici?
čest práci. Taky jsem měnil rozvody s pomocí kamaráda. Taky to dělal farbou a taky se mi zdálo,že to více žere. Prvních 5tis km. Ted už zase brumlá za pěkných 5litrů a já jsem spokojen. Akorát jsem nasral mého kamaráda,kterému jsem podle těchto názorů nechal se ovlivnit. Barvou je to 100% jen se člověk nesmí přepočítat!!! Jinak to tak dělaj i ve škodovce,takže si dávejte auta do autirozovanejch.....
A neboj,spotřeba se ustálí:
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Chlapi tak prečo asi je to vačkové kolo na kuželi bez kolíka?radimes píše:radimes píše:Marek77 píše:Přesně tak - špatně načasovaný rozvod. Zvláště, pokud to značili barvou na kolech, to je prasárna jako hrom!!!
Moc s tím nejezdi a dej to fofrem doladit, jinak můžeš motor vážně poškodit.![]()
To je pěkná blbost. I v autorizovaném servise používají barvu na řemen a kolečka a jede to stejně... Než se s tím dupat...nastavovat...
Měnil jsem teď taky rozvody,taky s barvou,všechno v poho,akorát se mě zdá,že mi to kapku víc žere,ale starty,akcelerace,vše v klidu,tak nevím. Nevím,s čím by se mělo pohnout,když se mění ten řemen a kladka a žádným kolem se nehýbe? Co vy na to mechanici?
čest práci. Taky jsem měnil rozvody s pomocí kamaráda. Taky to dělal farbou a taky se mi zdálo,že to více žere. Prvních 5tis km. Ted už zase brumlá za pěkných 5litrů a já jsem spokojen. Akorát jsem nasral mého kamaráda,kterému jsem podle těchto názorů nechal se ovlivnit. Barvou je to 100% jen se člověk nesmí přepočítat!!! Jinak to tak dělaj i ve škodovce,takže si dávejte auta do autirozovanejch.....
![]()
Pre správne a presné nastavenie pri výmene rozvodov musí ísť dole!!!
No dobrej jsi!radimes píše:radimes píše:Marek77 píše:Přesně tak - špatně načasovaný rozvod. Zvláště, pokud to značili barvou na kolech, to je prasárna jako hrom!!!
![]()