Problém so štartovaním po výmene rozvodov

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bubocbr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od bubocbr »

Ono nie vzdy sa to pohne su aj pripady ked sa vymnia rozvody a vsetko je v norme
to:radimes skontrolujes to aj bez rozoberania VAG-om ale nenastavis ;) kryt rozvodov musi ist dole
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

bubocbr píše:Ono nie vzdy sa to pohne su aj pripady ked sa vymnia rozvody a vsetko je v norme
to:radimes skontrolujes to aj bez rozoberania VAG-om ale nenastavis ;) kryt rozvodov musi ist dole
:roll: :roll: :roll: Jasně,je to jenom kryt. To problém není. Ale ta částka za to nastavení bude větší,jak výměna samotných rozvodů.. No,uvidíme. :-)
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Mik
Přispěvovatel

Příspěvek od Mik »

Nazdar všetci. Chystám sa na rozvod u mojho AHF, chcen sa Vás opýtať na niekoho v okolí PB na kontrolu predvstreku. Ďakujem.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Mik píše:Nazdar všetci. Chystám sa na rozvod u mojho AHF, chcen sa Vás opýtať na niekoho v okolí PB na kontrolu predvstreku. Ďakujem.
dojdi do mt (noteeth)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Mik píše:Nazdar všetci. Chystám sa na rozvod u mojho AHF, chcen sa Vás opýtať na niekoho v okolí PB na kontrolu predvstreku. Ďakujem.

Neni Problém Trenčín ;)
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

radimes píše:
bubocbr píše:Ono nie vzdy sa to pohne su aj pripady ked sa vymnia rozvody a vsetko je v norme
:roll: :roll: :roll: Jasně,je to jenom kryt. To problém není. Ale ta částka za to nastavení bude větší,jak výměna samotných rozvodů.. No,uvidíme. :-)
Nech to tak jak je,vždyt je to pěkná blbost (LOL) Ciao
Mik
Přispěvovatel

Příspěvek od Mik »

Karl píše:

Neni Problém Trenčín ;)
Ak nenajdem niekoho tu tak dojdem.
Díky.
jjjarous
Nováček

Příspěvek od jjjarous »

Ja bych to poradne protahnul a vubec bych to nesetril.. Schvalne co se stane.. (LOL)
VW Golf III TDi 81 kw
Golf3TDI
Nováček

Příspěvek od Golf3TDI »

nech ty rozvody skouknout
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

radimes píše:
Marek77 píše:Přesně tak - špatně načasovaný rozvod. Zvláště, pokud to značili barvou na kolech, to je prasárna jako hrom!!!

Moc s tím nejezdi a dej to fofrem doladit, jinak můžeš motor vážně poškodit.
(LOL)

To je pěkná blbost. I v autorizovaném servise používají barvu na řemen a kolečka a jede to stejně... Než se s tím dupat...nastavovat...
Měnil jsem teď taky rozvody,taky s barvou,všechno v poho,akorát se mě zdá,že mi to kapku víc žere,ale starty,akcelerace,vše v klidu,tak nevím. Nevím,s čím by se mělo pohnout,když se mění ten řemen a kladka a žádným kolem se nehýbe? Co vy na to mechanici? (rofl)

čest práci. Taky jsem měnil rozvody s pomocí kamaráda. Taky to dělal farbou a taky se mi zdálo,že to více žere. Prvních 5tis km. Ted už zase brumlá za pěkných 5litrů a já jsem spokojen. Akorát jsem nasral mého kamaráda,kterému jsem podle těchto názorů nechal se ovlivnit. Barvou je to 100% jen se člověk nesmí přepočítat!!! Jinak to tak dělaj i ve škodovce,takže si dávejte auta do autirozovanejch.....
:o
A neboj,spotřeba se ustálí: :-D
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Mik
Přispěvovatel

Příspěvek od Mik »

radimes píše:
radimes píše:
Marek77 píše:Přesně tak - špatně načasovaný rozvod. Zvláště, pokud to značili barvou na kolech, to je prasárna jako hrom!!!

(LOL)

To je pěkná blbost. I v autorizovaném servise používají barvu na řemen a kolečka a jede to stejně... Než se s tím dupat...nastavovat...
Měnil jsem teď taky rozvody,taky s barvou,všechno v poho,akorát se mě zdá,že mi to kapku víc žere,ale starty,akcelerace,vše v klidu,tak nevím. Nevím,s čím by se mělo pohnout,když se mění ten řemen a kladka a žádným kolem se nehýbe? Co vy na to mechanici? (rofl)

čest práci. Taky jsem měnil rozvody s pomocí kamaráda. Taky to dělal farbou a taky se mi zdálo,že to více žere. Prvních 5tis km. Ted už zase brumlá za pěkných 5litrů a já jsem spokojen. Akorát jsem nasral mého kamaráda,kterému jsem podle těchto názorů nechal se ovlivnit. Barvou je to 100% jen se člověk nesmí přepočítat!!! Jinak to tak dělaj i ve škodovce,takže si dávejte auta do autirozovanejch.....
Chlapi tak prečo asi je to vačkové kolo na kuželi bez kolíka?
Pre správne a presné nastavenie pri výmene rozvodov musí ísť dole!!!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

No to se mi nezdá že by dělali barvou rozvody v autorizovaných servisech, kor když maj ve výbavě všechny přípravky...
A když jste dělali rozvody barvou skoukli jste aspoň v TDi graphu předvstřik?
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

radimes píše:
radimes píše:

(LOL)

No dobrej jsi! :roll: :roll: myslim,že to asi nemáš moc napnutý co?? a co předvstřik?? 8)
patrick
Přispěvovatel

Příspěvek od patrick »

měl bych dělat rozvody na PD, ale jak to tady tak čtu tak mám HRŮZU se do toho pustit, už sem nějaké rozvody dělal (nikdy TDI), vy mě normálně strašíte. :?
Aktivista

Příspěvek od avatar »

to me napada od ceho jsou na tom motoru ty ARETACNI body))))) kdys to kazdej dela na risky))))

nebo sem jedinej kdo dodrzuje aretaci??)))) (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“