Mitchell OnDemand Repair
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mitchell OnDemand Repair
Zdar lidi, při brouzdání googlem jsem nalezl Mitchell OnDemand, tak jsem klikl, hodilo mě to na ofiko stránky mitchell1.com, tam jsem letecky prolétl, co všechno nabízí, narazil jsem na nějaké programy týkající se opravárenství, poté jsem zkusil hledat v torrentech a našel jeden torrent, má název Mitchell OnDemand Repair 1 - Repair disk 1-Q1-2007.7z, 3.70 GB (mininova.org), tak se chci zeptat, zda už s tím má někdo zkušenosti, zda není potřeba třeba další disk, něco o cracku atd. Příští měsíc to asik sosnu, pač ted už mi nebude stačit měšíční limit dat, tak zatím sem dávejte nějaké poznatky. Díky moc
Re: Mitchell OnDemand Repair
Obavam sa, ze si budes musiet dat poriadne zvysit limit, cely MOD 1Q 2007 ma 54 GB a je na 10 DVD (z toho 9x DVD9) a 3xCDLibas píše:Zdar lidi, při brouzdání googlem jsem nalezl Mitchell OnDemand, tak jsem klikl, hodilo mě to na ofiko stránky mitchell1.com, tam jsem letecky prolétl, co všechno nabízí, narazil jsem na nějaké programy týkající se opravárenství, poté jsem zkusil hledat v torrentech a našel jeden torrent, má název Mitchell OnDemand Repair 1 - Repair disk 1-Q1-2007.7z, 3.70 GB (mininova.org), tak se chci zeptat, zda už s tím má někdo zkušenosti, zda není potřeba třeba další disk, něco o cracku atd. Příští měsíc to asik sosnu, pač ted už mi nebude stačit měšíční limit dat, tak zatím sem dávejte nějaké poznatky. Díky moc

Disk 1 ti bude asi nahovno, pokial samozrejme nerobis nejake americke auta. Ak uz tahat, tak disky 6-10 su zaujimavejsie. Informacii je celkom hodne, mnozstvom a obsahom vsak na tovarenske zdroje tej-konkretnej znacky nemaju. Je to vsak dobry zdroj informacii o azijskych autach, kde sa info ziskava velmi tazko. (Kto ma nieco na DAIHATSU?

A pozor, je to americky program, takze info sa tykaju aut importovanych do USA alebo vyrabanych v USA... niekedy su rozdiely s europskymi modelmi minimalne alebo ziadne, niekedy znacne.
Disky:
Repair 1 1983-2007 AMC,Eagle,Chrysler, Dodge, Jeep & Plymouth
Repair 2 1983-2004 Ford
Repair 3 2005-2007 Ford
Repair 4 1983-2002 GM
Repair 5 2003-2007 GM
Repair 6 1983-2007 BMW, Mini,Fiat, Renult, Sterling & Porsche
Repair 7 1983-2007 Audi, Volkswagon, Saab & Mercedes-Benz
Repair 8 1983-2007 Acura, Datsun, Honda, Infiniti & Nissan
Repair 9 1983-2007 Alfa Romeo,Jaguar, Land Rover, Merkur
Peugeot, Volvo, Yugo, Daewoo, Daihatsu, Kia, Mazda
Hyundai, Isuzu, Suzuki & Subaru
Repair 10 1983-2007 Toyota, Lexus, Scion & Mitsubishi
Ak ma niekto zaujem, mam plny komplet 1Q/2007, tiez Alldata 9.2 1Q/2007. Pozor, iba na vymenu !!! ->SZ
Mitchell OnDemand, Alldata
Co potřebuješ za databázi na výměnu za Mitchell OnDemand a Alldata?
Re: Mitchell OnDemand, Alldata
posli SZ a navrhni...dave2001 píše:Co potřebuješ za databázi na výměnu za Mitchell OnDemand a Alldata?