zdarvim vas potreboval bych radu nebo vice navrhu:) mam 325 tdsko a spatne tlaky ve valcich a chtel bych je hodit do rychtiku a zaroven nastavit vacku nevite co to vsech obnasi (vymena) atd. dekuji popr. skusenosti dik
tak melo bytam byt 180 co rikal borec ale na budikach je 400 a vule to netusim daval jsem zmerit jen tlaky a kastala je zachovala ale tu davam take do cajku
.. lepsie by bolo keby prezradis ake tlaky si mal, co som mal rozobraty tento motor tak valce boli ako nove este stopy honovania v nich po 310 000km vymenili sa iba kruha a motor fachal dalej..
coze.????? ved to mas tlaky ako lepsi benziniak.. to je motor v p.ci to bude treba komplet go, valce, piesty kruzka atd atd, no lacne to nebolo ale cenu si nespominam objednal som origo kruzka do toho ziadny bastl
HElP2help píše:tak to je hodne velkej rozdil 24 a 17 to bude lepsi jinej motor kdyz uz tak tam dam z 525 tds sem se docetl ze jsou lip provedeni nez ty 325
HElP2help píše:tak to je hodne velkej rozdil 24 a 17 to bude lepsi jinej motor kdyz uz tak tam dam z 525 tds sem se docetl ze jsou lip provedeni nez ty 325
tak to me po.er na holy zada!!!! ten motor je uplne stejnej. myslim az na tvar olejove vany. 17baru -> dej tam radovy cerpadlo, urizni 2 valce a budes z toho mit solidni motor do "piana" od MB
to jen tak trochu sranda.... to musis mit ten motor uplne v kasi. kolik to bralo oleje? jsi musel mit poprskanou celou prdel na aute. jsem mel kdysy podobne tlaky na golfu 3td a dolival jsem 1l/500km a kdyz bylo min nez +15°C tak jsem nenastartoval.
Pokud je to dobře změřený a správně nastavený tak bych nejdříve sundal hlavu změřil ovalitu válců a hledal co je vychozený potom bych se rozhodoval jakou cestou jít koupit jinej motor neznamená že zrovna něco ušetříš protože budou mít namotáno stejně jako ty a za pár tisíc km budeš na tom stejně nebo budeš řešit něco jiného.Záleží jen na tobě jak se rozhodneš.
to urcite. motor je momentalne na nic, takze ho alespon rozdelat a zjistit misto opotrebeni. pokud se rozhodnes pro "novy" motor, tak urcite zkusit na nem zmerit tlaky, abys nekoupil neco podobneho. v lepsim pripade nechat si ten motor nastartovat, jestli nejak neklepe a neni na nem v haji treba neco jineho.